TRABZONSPOR teknik direktörü Mustafa Akçay, antrenmanlarda oyuncularını uyardı, "Juventus’u yenmek zor ama imkansız değil. Yeter ki yüreğinizle oynayın" dedi.
Trabzonspor sezonun ikinci yarısı için hazırlıklarını Antalya Lara’da yaptığı kampla sürdürüyor. Günde çift antrenman yapan bordo mavililerde oyuncularına sık sık uyarılarda bulunan teknik direktör Mustafa Akçay, kendilerine güvenmeleri konusunda da ikazlar yapıyor. UEFA Avrupa Ligi'nde Juventus ile oynayacakları maçın çok önemli olduğunu hatırlatan Akçay, "Herkes bizden Avrupa’da başarı bekliyor. Juventus’u yenmek zor ama imkansız değil. Yeter ki yüreğinizle oynayın" dedi. Akçay’ın özellikle hücum organizasyonları konusunda oyuncuları sert şekilde uyarması da dikkat çekti.
SAVUNMA TRABZON’DAN
Trabzonspor’un savunma hattının büyük bir bölümü Trabzonlu oyunculardan oluşuyor. Savunma da sadece Bosingwa ve Bamba yabancı oyuncular olarak dikkat çekerken Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Aykut Demir, Kadir Keleş ve Caner Osmanpaşa, savunmanın Trabzonlu oyuncuları olarak dikkat çekti. Teknik direktör Akçay, Giray Kaçar’ın gidişinin arından savunmaya yerli bir oyuncu takviyesi istedi.
COLMAN VE MALOUDA YİNE KATILMADI
Trabzonspor’un Arjantinli futbolcusu Gustavo Colman ve Fransız futbolcu Florent Malouda kampın ikinci günündeki sabah antrenmanına da katılmadı. İki futbolcu için de noter tespiti yapıldığı, teknik direktör Mustafa Akçay’ın yönetim ile yapacağı görüşmenin ardından bu futbolculara gerekli cezanın verilmesini talep edeceği öğrenildi.
GÖKHAN ALSAN TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLADI
Bordo mavili takımın 1461 Trabzon’dan takviye ettiği Gökhan Alsan’a çekilen MR’dan sonra ciddi bir sakatlığının olmadığı anlaşılınca takımla birlikte çalışmalara başladı. Futbolcunun bir hafta içerisinde eksiklerini giderip diğer futbolcularla aynı seviyeye gelebileceği açıklandı.