AKHİSAR Belediyespor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, takımdan kimseyi bırakmak istemediğini söyledi. Kaleci Oğuz, Emrah Eren, Ahmet Cebe ve Emrah Tuncer'le yeniden anlaşan Akhisar Belediyespor'da Akçay, "Akhisar'da çok büyük emekleri olan, PTT 1'inci Lig'de ve Süper Lig'de takımın iskeletini oluşturan oyuncuların gönderileceği ile ilgili haberler çıktı. Onların bu külübe katkısını asla küçümseyemeyiz. Akhisar Belediyespor'a emek veren hiçbir oyuncunun gönderilmesi için görüş bildirmedim" diye konuştu.
Dış transferde ise orta saha ve hücum hattına takviye yapmayı planladıklarını ifade eden Akçay, en geç 1 hafta içinde iç transferin tamamlanacağını, dış transferde ise 4-5 oyuncu almayı planladıklarını anlattı. Teknik direktör Mustafa Akçay, şöyle konuştu:
"Şu ana kadar kimseyle görüşmedik ama tespit ettiğimiz isimler var. Transferde hata yapma lüksümüz yok. Kulübün bütçesini düşünerek ekonomik davranacağız" yorumunu yaptı. Altyapıya değinen deneyimli teknik adam, "Kulüpte önemli adımlar atılmış. Ben ve ekibimden herhangi bir katkı istenirse her zaman altyapıya destek oluruz. Tesisler istenen düzeyde değil. Yeni modern tesisin projelerini gördüm. Çağdaş ve her türlü ihtiyaçları karşılayacak bir tesis şart."
ERZURUM'DA KAMP
Akhisar Belediyespor'un kamp programı netleşti. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, 8 Temmuz'da Erzurum'da kampa gireceklerini söyledi. Akçay, "Erzurum kampımız Ramazan Bayramı'na kadar sürecek. Bayram izni sonrası ikinci kamp 31 Temmuz'da büyük ölçüde Avusturya'da olacak. Erzurum'da 2, Avusturya'da 5 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Kamp dönüşü fırsat olursa seyircimizin önünde 1 maç daha yapabiliriz" ifadelerini kullandı.