YENİ sezon öncesi 20'yi aşkın futbolcuyla yollarını ayıran Altay, Adana Demirsporlu Raşit ve henüz sakatlıktan kurtulamayan Ümraniyesporlu Tahir dışında etkili bir transfer gerçekleştiremezken, yöneticilerin, "Anlaşamadık" dediği Tavşanlı Linyitsporlu Ahmet Topal'la görüşme bile yapılmadığı ortaya çıktı. Teknik kadronun isteği ile İzmir'e davet edilen ve tesislerde misafir edilen Ahmet'le hiç kimsenin görüşmediği, tüm çabasına rağmen yöneticilere ulaşamayan futbolcunun İzmir'den ayrıldığı öğrenildi.
Fenerbahçeli Mehmet Topal'ın kardeşi olan 21 yaşındaki oyuncunun tesisten ayrılırken kulüp personeline dert yanarak, "100 yıllık kulüpte böyle ayıp olur mu? Görüşmek için Malatya'dan kalkıp geldim, konuşacak yönetici bulamadım. En önemlisi, madem görüşmeyeceklerdi, neden devam ettiler" dediği belirtildi. Bu arada Bursaspor'dan transfer edilen ancak henüz sözleşme imzalamayan genç kaleci Onur Parlar, Karagümrük'ten daha iyi teklif aldığını söyleyerek takımdan ayrıldı.
BERTUL VE EMRE HAMLESİ
Forvet arayışını sürdüren Altay, Kardemir Karabükspor'dan Bertul Kocabaş ve Medical Park Antalyaspor'dan Emre Torun'la anlaşma zemini arıyor. Yönetimin geçen sezon Süper Lig'de iki maçta forma giyen 22 yaşındaki gurbetçi Bertul ile ikinci yarıda 1461 Trabzon'a kiralanan Emre'yi kiralık almak istediği öğrenildi.

FOTOĞRAFLI