GÖZTEPE’de kaleci Yavuz ile yolların sürpriz şekilde ayrılmasının ardından teklif götürülen Balıkesirspor'da kadro dışı bırakılan Ahmet Şahin, karar aşamasında olduğunu söyledi. Teknik direktör Zafer Turan, son 3 sezonda Samsunspor, Sanica Boru Elazığspor ve Balıkesirspor ile üst üste şampiyonluk elde eden 35 yaşındaki file bekçisiyle görüştü.
Ahmet Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da beraber çalıştığı Turan’a, "Göztepe’ye gelmek isterim ama PTT 1'inci Lig’den de teklifler alıyorum. Bana 2 gün süre verin" dedi.
Antalya’da 18 Ocak’a kadar sürecek kampa başlayan sarı- kırmızılı ekipte yurt dışında olan Şaban ve Cihan, 2 Ocak’ta takıma katılacak. Toplam 9 futbolcuyla yollarını ayıran Göztepe takviye arıyor.
TURAN'LA 13 ETTİ
Göztepe’de işbaşı yapan Zafer Turan, 7 yıllık Altınbaş Holding döneminde görev alan 13'üncü teknik adam oldu. Sarı kırmızılılarda 2007-2008 sezonunda amatör kümede Kenan Oktay ve Hıdır Akbaş çalıştı. Mustafa Fedai ve Akif Başaran, 2008-2009’da 3'üncü Lig’de görev yaptı. Erol Azgın, takımı 2009-2010 sezonunun ortasında 2'nci Lig’de Başaran’dan devraldı. Sezon, Nurettin Yılmaz’la tamamlandı.
Özcan Kızıltan’la 2010-2011’de zirveye çıkan Göztepe’yi 2011-12’de PTT 1'inci Lig’de Kızıltan, Cihat Arslan ve Hüseyin Kalpar çalıştırdı. Geçen sezon Kalpar’ın yanı sıra Kemal Kılıç, bu sezon yine 2'nci Lig’de Erhan Altın, Özgür Zengin görev aldı. Altınbaş döneminde en uzun çalışan 51 haftayla Kızıltan, en kısa görevde kalan tek maçla Erhan Altın oldu.

EK(YC/AÖ)