Zafer BARIŞ/KAYSERİ,()– TÜRKİYE Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımı Agüspor,  sağlık kontrolünden geçti.
Daha önceki yıllarda Panküp ve Kaskispor isimleriyle Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden ancak isim değişikliğine giderek Agüspor, sabah saatlerinde Kayseri Memorial Hastanesi’ne gitti. Takım kaptanı Pınar Demirok, Lucie Melek Bouthors, Sinem Ataş, Cansu Aslan ve Özge Bilgin, kan testlerinin ardından efor testine girdi.
Yardımcı antrenör Müge Berkalp, sağlık kontrolünden sonra, "Bu seneki hedefimiz, yine ilk 3’e girmek. Hedefleri her sene daha ileri götürmek istiyoruz. Çok iyi transferler yaptık. Başlayacak olan Dünya Şampiyonası'nde mücadele edecek oyuncularımız da var" dedi. Yardımcı antrenörlerden Ender Ünlü de şunları söyledi:
"İnşallah yine finaller oynayacağız. Bu sene mücadele edeceğimiz 3 kupadan birini de Kayseri’ye getirmek istiyoruz. Bu lig olabilir, Avrupa Kupası ya da Türkiye Kupası olabilir. Hazırlık döneminde hem turnuvalarımız var hem de özel maçlarımız var. Türkiye Kupası öncesi bizim geleneksel Erciyes Cup turnuvamız var. Bu kupada Fenerbahçe, Beşiktaş ve Osmaniyespor'la oynayacağız."
Takımın yeni oyuncularından Lucie Melek Bouthors ise, "Agüspor gibi geçmişi başarılarla dolu bir takıma geldiğim için çok mutluyum. Bu başarıları devam ettirmek istiyorum. Kayseri’yi henüz gezemedim ama çok defalar maç için Kayseri’ye geldim ve bu şehri beğeniyorum" diyekonuştu.

FOTOĞRAF