Mustafa Akın, İstanbul-(fotoğraflı) ADİDAS Halı Saha Basın Turnuvası dün Kalamış'ta gerçekleştirilen etkinliklere yapıldı. Düzenlenen Basın Turnuvasının şampiyonu Doğan TV ekiplerinden D-Smart oldu.

Adidas Basın Halı Saha Turnuvası bugün gerçekleştirilen etkinlikte İstanbul'da yapıldı. Turnuvanın şampiyonu Doğan TV oldu. Kadıköy Belediyesi'ne ait Kalamış Halı Saha Tesislerinde düzenlenen etkinliğe 30 takım katıldı. Kuraların çekilmesi ile eşleşen grupların maçlarıyla 10.00'da başlayan etkinlikler gün boyu keyifli anların yaşanmasına sebep oldu. Eleme usulüne göre yapılan maçların galibi 10-0 Meltem TV'yi yenen Doğan TV ekiplerinden D-Smart oldu ve birincilik kupasının sahibi oldu.

Adidas Türkiye İletişim Müdürü Özlem Onay Ardıyok, Adidas'ın 1970'den beri FIFA'nın ortağı, resmi sponsoru ve Dünya Kupası'nın toplarını üreten marka olduğunu belirterek, "Dünya Kupası bizim için çok önemli. Dünya Kupası öncesi birçok kampanyalarımız oldu. Bu kampanyalardan birisi olan ve ofisimizde düzenlediğimiz ürün tanıtımlarımızın ardından istedik ki Dünya Kupası ambiyansını basına yaşatalım. Küçük bir etkinlik düzenleyerek anlattığımız ürünleri sahada deneme şansı verelim ve hep birlikte güzel bir gün geçirelim istedik" ifadelerini kullandı.

Özlem Onay Ardıyok, düzenledikleri etkinliğin kendileri açısından çok iyi geçtiğini ifade ederek, "Küçüklük vurgusunu özellikle yaptım ancak 30 farklı kurumdan katılımcı sayısı olarak 250 kişiye ulaştık. İnanılmaz güzel geri dönüşler aldık. Bugün basının bizimle bu kadar çok ilgilenmesi bizi çok mutlu etti. Herkesi çok mutlu gördüm" şeklinde konuştu.

MA