FIFA 2014 Dünya Kupası'nın resmi sponsoru ve malzeme tedarikçisi adidas, Brezilya'da gerçekleştirilecek şampiyona için hazırlanan yeni ürünleri tanıttı.

Mecidiyeköy Rönesans Biz Plaza'da yer alan adidas Show Room'da gerçekleştirilen organizasyonda, adidas'ın Dünya Kupası için özel hazırladığı formalar ile Samba Pack, Battle Pack ve Earth Pack isimli krampon koleksiyonları görücüye çıktı.

adidas İletişim Müdürü Özlem Ardıyok, dört farklı oyuncu tipi için 4 farklı krampon modeli tasarlandığını ifade ederek, Dünya Kupası için 6 ay içinde hazırlanan 3 farklı koleksiyonla tüketicilere ulaştıklarını belirtti.

adidas olarak, Arjantin, İspanya ve Almanya başta olmak üzere toplam 9 ülke milli takımının forma sponsoru olduklarını da sözlerine ekleyen Ardıyok, "Tüm koleksiyonlarımız ve ürünlerimizle Dünya Kupası'na hazırız. Lionel Messi, Dani Alves, Mesut Özil ve Kaka gibi birçok yıldız futbolcu, ürünlerimizi kullanacak" diye konuştu.

Öte yandan lansmanda, adidas'ın Dünya Kupası için özel hazırladığı, Zinedine Zidane, David Beckham ve Gareth Bale gibi yıldız futbolcuların rol aldığı reklam filmi gösterildi.

MUSTAFA AKIN - İSTANBUL /

ma(gh)