PTT 1'inci Lig ekiplerinden Adanaspor'da futbolcular, kamp yaptığı Çatalan Tesisleri'nde dayanıklılık testinden geçti.
6'lı guruplar halinde teste tabi tutulan oyuncuların daha kampın başında olmasına rağmen gösterdikleri performans teknik direktör Levent Eriş'i memnun etti.
Özellikle genç oyuncular kısa mesafeli koşularda önemli başarı yakalarken testin sıcak bir havada yapılması oyuncuların son durumları hakkında net bilgiler ortaya koydu.
A2 TAKIMDA İNCELENDİ
Adanasporlu futbolcular ile çift kale maç yapan turuncu beyazlı A2 takım oyuncuları teknik direktör Levent Eriş'ten tam not aldı. Eriş, karşılaşmayı dikkatle izlerken A takıma düşünülen genç oyuncularda bu maçta görev yaptı.
Kısıtlı imkanlara rağmen altyapının gayet başarılı olduğunu söyleyen Eriş, "Samican, Uğur, Alper, İrfancan, Atakan, Berk ve Ömercan gibi oyuncular alt yapıdan A takıma geldi. Eyüp Arın ve ekibini kutluyorum. Antrenman yapacak saha dahi bulamazken böyle oyuncuların çıkması işlerini ne kadar iyi yaptıklarını gösterir. Geçen sezon Samican'ın yakaladığı başarı ortada. Ömercan ve Uğur'da bazı maçlarda sahada ellerinden geleni yaptılar. İnşallah bu isimlerin devamı da gelecektir" dedi.
ARIN: "ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK"
Adanaspor Altyapı Sorumlusu Eyüp Arın, bu sezonda amaçlarının profesyonel takıma daha fazla oyuncu vermek olduğunu ifade ederek, "Geçtiğimiz haftalarda seçme yaptık. İnce eleyip sık dokuyoruz. Ben ve ekibim her oyuncuyu en az 3 kez izleme fırsatı buluyoruz. Ayrıca futbol okulumuzda devam ediyor. Bizlere elinden geldiği kadar destekte bulunan Başkanımız Bayram Akgül'e ve Adanalı oyunculara şans veren Levent hocama teşekkür ederim" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI