PTT 1'inci Lig takımlarından Adanaspor, bugün Çatalan Tesisleri'nde 2014-2015 futbol sezonunun ilk antrenmanını yaptı.
Turuncu beyazlı takım, yeni sezon hazırlıklarına tam kadro başladı. 27 Temmuz'a kadar Çatalan Tesisleri'nde çalışacak olan takımda yeni transferler kaleci Atilla, Ozan, Fevzi ve Sabit'de günün ilk çalışmasında yer aldı.
ERİŞ: "YENİ SEZON HAYIRLI OLSUN"
Adanaspor teknik direktörü Levent Eriş yeni sezonun Türk Futboluna ve Adanaspor camiasına hayırlı olmasını diledi. Geçtiğimiz sezon yaşanan sıkıntılı sürecin ardından bu yıl çok farklı bir takım izletmek istediklerini belirten Levent Eriş, ilk çalışmadan önce şunları söyledi:
"Takıma katkı koyacak ve bizlere fayda sağlayacak isimleri transfer ettik. Çatalan Kampı'nı iyi geçirerek Bolu'da oynayacağımız hazırlık maçlarında lige hazır hale geleceğiz. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. İnce eleyip sık dokuyarak bizi başarıya götürecek isimleri bünyemize katacağız. Geçen sezon yaşadığımız sıkıntıları geride bırakarak bu sezon başarıyı hedefleyen bir takım olacağız."
Antrenmandan önce futbolcularla bir toplantı yapan Levent Eriş, kamp süreci hakkında oyuncularına bilgi verdi. Ardından yöneticilerinde katılımı ile turuncu beyazlı takım toplu fotoğraf çektirerek antrenmana başladı.
YÖNETİM ANTRENMANI İZLEDİ
Yeni sezonun ilk çalışmasını Adanaspor Kulübü yöneticileri de izledi. Hafta başından bu yana Çatalan Tesisleri'nde bulunan Basın Sözcüsü Bülent Uzel, Asbaşkan Hamza Akgül ve diğer yönetim kurulu üyeleri de antrenmanı sonuna kadar takip ettiler.

FOTOĞRAF