PTT 1'inci Lig'de Adanaspor, Cumartesi günü sahasında oynayacağı Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Osman Yereşen Tesisleri'nde günü tek antrenmanla geçiren turuncu beyazlı takımda hafif sakatlığı bulunan Fatih Şen çalışmada yer almadı. Ağrılarından dolayı dinlendirilen tecrübeli oyuncunun önemli bir sorunu bulunmadığı ve cumartesi günü takımdaki yerini alacağı açıklandı.
Turuncu beyazlı takım, Tavşanlı Linyitspor maçının taktik provasını da yaparken, çalışmalarda futbolcuların hırslı ve istekli oldukları gözlendi. İkili mücadelelerin oldukça sert geçen Antrenmanda teknik direktör Levent Eriş oyuncularına uyarılarda bulundu.
MERTHAN" KRİTİK MAÇLAR BİZİ BEKLİYOR"
Adanaspor takım kaptanı Merthan Açıl, Tavşanlı Linyitspor maçıyla beraber zorlu periyoda girdiklerini belirerek takım olarak hedeflerinin 3 maçta 9 puan olduğunu söyledi. Özellikle rakiplerle oynanacak olan maçların lige direk etki edeceğini söyleyen Merthan " Tavşanlı Linyitspor maçını kazanıp Fethiyespor deplasmanını düşünmeye başlayacağız. Ardından Tekden Denizlispor ile kendi evimizde oynayacağız. İnşallah 3 haftayı kayıpsız atlatmak istiyoruz. En önemli maç en yakın maç düşüncesi ile hareket ediyoruz. Taraftarımızın desteği ile maç sonunda gülen taraf olmak arzusundayız" dedi. (AP/AÖ) FOTOĞRAF