PTT 1'inci Lig'de Tavşanlı Linyitspor'u yenerek moral depolayan Adanaspor, çarşamba günü oynayacağı Fethiyespor maçı için yarın sabah havayoluyla  Antalya'ya gittikten sonra Fethiye'ye geçecek.
Sakatlığı devam eden Cem Özdemir ve arka adelesinde ağrıları bulunan Ali Zorlu'nun Fethiyespor maçında takımdaki yerini alamayacağı açıklanırken cezası sona eren Fahri ise Fethiye deplasmanında forma giyecek.
Tavşanlı Linyitspor maçında ayak bileğini burktuğu için yuna devam edemeyen Samican Keskin'in tedavisi devam ederken genç futbolcunun son durumu maç günü belli olacağı bildirildi.
TİAGO 27 YAŞINDA
Takımın Brezilyalı futbolcusu Tiago Bezerra, 27'nci yaşını takım arkadaşları ile kutladı. Antrenman sonunda kendisi için hazırlanan pastadaki mumları söndüren golcü futbolcu tebrikleri kabul etti. Tavşanlı Linyitspor maçında çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Tiago, şunları söyledi:
"Takım olarak bir çıkış yakalamak istiyoruz. Galibiyet sevincini bir kenara bıraktık ve Fethiyespor maçını düşünmeye başladık. Deplasmandan alacağımız 3 puanla daha da farklı noktalara geleceğiz. Takımdaki arkadaşlığın ne kadar üst seviyede olduğunu karşılaşmayı izleyen herkes anlamıştır. Taraftarımızın da maç boyunca verdiği destek içinde teşekkür ederiz. Yeni yaşımda Adanaspor'da daha nice başarılar yakalamak istiyorum." (AP/AÖ) FOTOĞRAF