TÜRKİYE'NİN en iyi tesislerinden birine sahip olan Adana Atlıspor Kulübü, 100'e yakın yarışmacının katılımıyla 48'nci Atatürk Kupası Engel Atlama Binicilik Yarışları'na sahne oluyor.
Adanalıların yoğun ilgi gösterdiği yarışların ilk gününde, maneje çıkan sporcular müthiş mücadele verdi. Birinci olanlara teşvik kupaları verildi.
Kulüp Başkanı Namık Kemal Güngören, 48'nci Atatürk Kupası Binicilik Yarışmaları'na ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken, "Türkiye'nin birçok bölgesinden içlerinde önemli binicilerin bulunduğu misafirlerimizle Adana'da çok önemli müsabakalara imza atıyoruz" dedi.
BÜYÜK KUPA YARIN
Bugün başlayan müsabakalarda biniciler 5 yarışta mücadele verirken, yarın da 3 kupa için maneje çıkacaklar. Saat 11.30'da başlayacak günün ilk kupalı yarışında biniciler, 3 bin lira ödüllü Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Kupası için mücadele verecek. Biniciler, saat 14.30'da İnönü Kupası ve 15.30'da da organizasyonun en önemli ve 60 bin TL ödüllü Atatürk Kupası'nda yarışacak.
BAŞKAN'DAN TEŞEKKÜR
Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Tunç Çapa "Adana'da olmaktan dolayı çok mutluyum. Ülkemizin en önemli binicilik tesislerine sahip olan Adana Atlıspor Kulübü, camianın en önemli yarışması olan Atatürk Kupası'na ev sahipliği yapıyor. Yarışlar çok güzel bir ortamda geçiyor. Ev sahipliğinden dolayı Adana Atlıspor Kulübü yönetimi ve üyelerine çok teşekkür ediyorum" dedi.