PTT 1'inci Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da cumartesi günü yapılan genel kurulda Selahattin Aydoğdu başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu, tesislerdeki ilk toplantısında görev bölümü yaptı.
Adana Demirspor'un mazisindeki başarıları tekrar yaşatmak için yönetimdeki arkadaşlarıyla genel kurulun teveccühüyle göreve geldiklerini belirten başkan Aydoğdu, şöyle konuştu: "Başarıyı sağlamak için taraftar, teknik heyet, futbolcular, kulüp çalışanları, görsel ve yazılı basın ile birlikte tüm Adana ile bütünleşerek büyük bir aile olmamız gerektiğine inanıyoruz. Bizim amacımız geriye dönmeden, daima ileri yürümek olacaktır. Ana ilkelerimiz; kurumsallaşmak, şeffaf olmak, günlük başarıları değil, kalıcı başarıları hedef almak ve kentimizin sporuna katkı koymaktır. Bu konuda asla taviz vermeden, ben değil biz felsefesiyle Adana Demirspor'u başarıya taşımak için gelin bir olalım, birlik olalım."  
GÖREV BÖLÜMÜ
Selahattin Aydoğdu başkanlığındaki yönetim kurulunda görev bölümü şu şekilde yapıldı: A.Dündar Yetişener (2'nci Başkan), Selçuk Özkök (Başkan Vekili ve Altyapı-Amatör Kulüp Sorumlusu), Hasan Surözü (Asbaşkan), Muzaffer Emin Yumuşak (Muhasip Üye), Cem Kösemen (Hukuk İşleri ve İdari İşler Sorumlusu), Ertan Sümer (Profesyonel Spor Dallarından Sorumlu Yönetici), Fatih Mehmet Otluoğlu (Yurt Dışı İlişkiler ve Reklam Sponsorluk Sorumlusu), Hasan Erdeve (Basın Sözcüsü), Nuri Özbakır ve Ahmet Namlı (Stadyum ve Taraftar Sorumlusu)