PTT 1'inci Lig takımlarından Adana Demirspor, daha önce mavi lacivertli takımı 3 kez şampiyon yapan Ercan Albay'la 1.5 yıllığına anlaştı.
İmza törenine Adana Demirspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydoğdu'nun yanı sıra Basın Sözcüsü Hasan Erdeve ve Muhasip Yönetim Kurulu Üyesi Emin Yumuşak katıldı. Takımın en zor günlerinde bile görev alıp başarıya ulaştırmak için çaba harcayan teknik direktörleri Ercan Albay ile tekrar anlaştıkları için çok mutlu olduklarını belirten Başkan Selahattin Aydoğdu, "Bu kritik ve sıkıntılı süreçte Ercan Albay'la başarılı olmak için hep birlikte çalışacağız. Camiamız ve taraftarımızın yakından bilip tanıdığı Ercan Albay'a sonuna kadar güveniyoruz. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Mavi lacivertli kulübün sıkıntılı bir süreçten geçtiğini ifade eden Ercan Albay ise şunları söyledi:
"Böyle bir dönemde Adana Demirspor'a hizmet vermek benim için çok önemli, güzel bir duygu. Biz zaten birdik, birlik ve beraberliğimiz daha da artarak devam edecek. Bu sezonu en iyi yerde tamamlayıp, önümüzdeki sezonda Süper Lig hedefli bir kadro oluşturup, takımımızı şampiyonluğa ulaştıracağız."
ASLANKESER FUTBOL DİREKTÖRÜ OLDU
Kulübün futbol direktörlüğü görevine getirilen Ercan Aslankeser ise kaliteli bir futbolcu grubuna sahip olduklarını belirtti, "Yıllar önce takım kaptanlığını yaptığım, kulübümüzde Ercan hocam ile birlikte görev yapmam bana çok büyük mutluluk verecek. Yönetim kurulu, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlarımızla birlikte kenetlenip başarıya uzanacağız" diye konuştu.
Ercan Albay'da yıllar önce birlikte çalışıp şampiyonluk yaşadığı, takım kaptanlığı yapan Ercan Aslankeser'le çok önemli çalışmalar yapacaklarını ifade etti, "Camiamız için hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

(AP/AÖ) FOTOĞRAF