ZİRAAT Türkiye Kupası'nda yarın saat 21.00'de Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'u konuk edecek olan Adana Demirspor'un teknhik direktörü Mustafa zUğur, "Rakibimize teslim olmayacağız" dedi.
Mustafa Uğur, birinci hedeflerinin lig olduğunu ancak kupada rakiplerine teslim olmayacaklarını belirtti. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Mustafa Uğur, daha sora şunları söyledi:
"Çok ciddi bir ekiple oynayacağız. Bursaspor, Süper Lig'in önemli takımlarından biri. Umut ediyorum ki iyi bir maç olur. Elimizden gelene kadar bu turu geçmek istiyoruz. İnşallah sahaya yansıyan futbolun karşılığı neyse onu alacağız. Bizim hedefimiz lig ama kupada da teslim olacağız anlamına gelmez. Sahada elimizden geleni yapacağız. Futbol adına güzellikleri yansıtacağız."
"TARAFTARIMIZI SEVİNDİRECEĞİZ"
Ligde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a beklenmedik bir skorla 4-0 mağlup olduklarını ifade eden Uğur, şözlerini şöyle sürdürdü:
"Bizim özellikle kendi saha ve seyircimiz önünde, galibiyetin dışında birşey düşünülmez. Arzu ediyorum taraftarımızın önünde oynadığımız tüm maçları kazanalım, onları mutlu edelim. Bunun dışında başka bir şey düşünmüyoruz. Bu futbolun kuralına aykırı olur. Rakip amatör de olsa bir maçı kazanmak için uğraşılır. Bizde Bursaspor karşısında galibiyet için elimizden geleni yapacağız." AÖ(AP/AÖ) FOTOĞRAF