ADANA Demirspor Başkanı Mustafa Tuncel, A Milli Takım teknik direktörü olarak Türkiye Futbol Federasyonu ile 7 yıllık sözleşme imzalayan Fatih Terim ile iftihar ettiklerini belirterek "O bizim gururumuzdur" dedi.
Adana Demirspor Aytaç Durak Tesisleri'nde antrenman yapan A Milli Takımı karşılayan Başkan Tuncel, Fatih Terim'e çiçek verip, yeni sözleşmesinden dolayı tebrik ederken "Fatih Terim, Adana'nın son yıllarda yetiştirdiği çok önemli bir teknik direktör. Kulübümüzde yetişen bir teknik direktör. Kendisiyle Adana Demirspor Kulübü ve Adana şehri her zaman iftihar etmiş, gurur duymuştur. Kendisi de gerek Adana'ya gerekse kulübümüze karşı hep sevgiyle, sıcak bağlarını koruyarak yaşamıştır. Ayrıca Futbol Federasyonu yönetimine de çok teşekkür ediyorum, çok güzel bir jest yapıp Fatih Terim ile bu anlamlı sözleşmeyi doğduğu ve futbola başladığı kent olan Adana'da imzaladıkları için" dedi.
Başkan Tuncel, Milli Takımın antrenman yapacağı sahanın kenarına da "İmparator yuvana hoşgeldin" yazılı pankart astı.
A Milli Takım teknik direktörü Fatih Terim de başkan Tuncel'e teşekkür ederek "Bize kapılarını açan, Adana Demirspor Kulübü'ne sevgili başkanımız Mustafa Tuncel ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum" dedi. AP(AP/AÖ) FOTOĞRAF