TÜRKİYE Kadınlar Basketbol 1'inci Ligi'nde başarılı bir sezon geçiren Adana Botaşspor, kuruluşunun 30'ncu yılı anısına basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.
Sheraton Otel'de düzenlenen kahvaltıya Adana Botaşspor yönetimi, teknik heyeti ve sporcuları ile birlikte Çukurova Gazeteciler Cemiyet Başkanı Cafer Esendemir, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz, ASGD Adana Şube Başkanı Basri Baş ve spor basını katıldı.
Adana Botaşspor'un kurulduğu tarihten itibaren basının desteğini sürekli aldığını, geldiği nokta itibarı ile de başarısını spor medyası ile paylaştıklarını belirten Adana Botaşspor Genel Menajeri Abdullah Kutlu, "Her zaman yanımızda olan basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Bizim dostluğumuz 30 yıla dayanıyor. Hep beraber üzüldük, sevindik ve nice başarıları imza attık. Bundan sonraki sürecinde böyle olmasına yürekten inanıyorum. Nice 30 yılları hep beraber devireceğiz" dedi.
Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ise, "Biz basın mensuplarının, ilimizdeki takımlarımızın başarılı olması ve bunun yanı sıra yaşamını devam ettirmesi en büyük arzusudur. Adana Botaşspor'un başarısıyla da açıkçası övünüyoruz. Yetkililerini yürekten kutluyorum" diye konuştu.
TSYD Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz da, "Birlikteliğin 30 yıla dayanan bir süreçte olması çok önemli. Adana Botaşspor'un bu noktada bulunması hepimizi mutlu ediyor. Ben de Adana Botaşspor yöneticilerini yürekten kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.
ASGD Adana Şube Başkanı Basri Baş, Adana Botaşspor'a bundan sonraki yıllar için başarı dileğinde bulunurken, son olarak açıklamada bulunan Adana Botaşspor Baş Antrenörü Aziz Akkaya ise, "Burada olmaktan son derece mutluyum. Böyle bir birliktelik Adana Botaşspor'un temelini oluşturuyor" diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Adana Botaşspor takımı ile basın mensupları fotoğraf çektirdiler.

(AP/AÖ) FOTOĞRAF