SANİCA Boru Elazığspor teknik direktörü Okan Buruk'a manevi destek olmak için Elazığ'a gelen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, Sanica Boru Elazığspor - Medical Park Antalyaspor maçını tribünden izlediler.
Sanica Boru Elazığspor'un haftalar sonra 3 puan aldığı maçın ardından Keyf-Et Lokantası'nda Acun Ilıcalı, Emre Belözoğlu ve Okan Buruk ile Sanica Boru Elazığspor yönetimi bir araya geldiler. Yemek öncesi açıklama yapan Acun Ilıcalı, "Çok büyük bir emek var burada. Takım haftalarca çalışıyor maçı kazanmak için konsantre oluyor. Biz sadece uğurun dışında hocamızla bizim ayrı bir bağımız var. Biliyorsunuz tabi ki gelip onun maçını seyredip manevi destek de vermek istedik. Ama şu bir gerçek ben İnter'de oynarken maçına gitmiştim, İnter'de gittiğim maçta Emre ortaladı Okan gol attı. Hani öyle bir uğurum var, ama bu işin tabi ki her zaman belli bir tarafı olabilir. Ben her zaman çalışmaktan sonra uğurun geldiğini düşünüyorum. Sanica Boru Elazığspor için de zor bir dönem başladı. İnşallah bu çıkışın ilk taşları olur diye düşünüyorum. Konuşmak için erken şu anda. Benim uğurumla alakası yok çünkü futbol çok değişiktir. Bazen oynarsınız oynarsınız bir kontrataktan gol yersiniz maçı kaybedersiniz. Futbolda şans faktörünün çok olduğuna inanıyorum ben. Çok başarılı takımlar bir anda düşme potasına da girebiliyorlar. Burada tabi ki teknik olarak benim değerlendirmem mümkün değil. Ben işin tamamen arkadaşlık boyutundayım. Futbolu çok seviyorum ben dünyanın her yerinde maçlar seyrediyorum ama onun dışında futbolu da çok seviyorum. İşte bugün de Sanica Boru Elazığspor-Medical Park Antalyaspor maçını izledik. Çok da zevkli bir maç oldu o açıdan da çok mutluyum. Her iki takımı da tebrik ediyorum ayrıca. Moral oldu. Güzel futbol vardı. Baktığım zaman çok kombine ataklar vardı. Hani Sanica Boru Elazığspor çok ışık verdi bugün ama tabi ki hocamız daha iyi değerlendirir" dedi.
'Yetenek Sizsiniz' programını Elazığ'da yapıp yapmayacağı konusunda gazetecilerin sorusunu cevaplandıran Ilıcalı; "Elazığ'da buradaki üniversitenin salon durumunu bilmiyorum. Program için biz belli ölçüler veriyoruz özellikle sahnenin özellikleri bize gerekiyor. Biz Malatya'ya geldik bu civarda birkaç şehire daha geldiğimizi zannediyorum. Tabi ki gelmek isteriz. Ben Erzurumluyum zaten. Doğu insanına karşı ayrı bir sempatim var her zaman. Doğu'da olduğum zaman kendimi evimde gibi hissediyorum. O yüzden Elazığ'da bir program yapmamız da gerçekleşebilir" diye konuştu. 
Ilıcalı ve Belözoğlu'nun kendisine destek için Elazığ'a gelmesinden dolayı hayli mutlu olduğu gözlenen Sanica Boru Elazığspor teknik direktörü Okan Buruk ise, "Yüzümüzün gülmesi maçtan sonra ayrı bir şeydi tabi ki. Benim açımdan ilk galibiyet bu çok önemliydi. Bunu yaşamak bu keyfi duymak özellikle dostlarımla beraber onlara da teşekkür etmek istiyorum. Şehir için de önemliydi, bizim için de onlar stada girdikten sonra attığımız goller bize ayrı bir moral verdi. Şehre de takıma da bir hava lazımdı. Bu galibiyetin bir başlangıç olduğunu düşünüyorum. Önemli zaman bundan sonra başlıyor. Şu anda bir galibiyet aldık sadece bunun çok etkisinde kalmadan bundan sonraki maçlar için iyi bir şekilde hazırlanmak gerekiyor ama hem Acun'a hem Emre'ye hem diğer arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Buraya gelip Elazığ'ı şereflendirdiler buradaki insanları da mutlu ettiler. Bizim desteğe çok ihtiyacımız var. Kulüp olarak da desteğe çok ihtiyacımız var hem maddi hem manevi. Manevi desteği aldık. Büyüklerimizden de kulübümüze destek olmalarını bekliyoruz" dedi.
Fenerbahçe oyuncusu Emre Belözoğlu, "Okan ağabey benim çocukluğumun kahramanlarından bir tanesi. Onunla yetinmeyip ağabeylik kardeşlik ilişkimiz oldu. Burada çok başarılı olmasını istiyorum. Okan ağabeye başta Elazığ halkı sizler çok destek oluyorsunuzdur, inşallah. Çünkü her şeyin en güzeline layık bir insan. Benim de bugün takımımın izin günüydü. Sağ olsun Acun ağabey böyle bir organizasyon yaptı. Ben de burada olmaktan dolayı mutluyum. İnşallah bu sene Elazığspor da beklediği performansı bir an önce sergiler Okan ağabeyle daha iyi yerlerde olurlar" dedi.