İtalya'nın Milan ekibinde Allegri'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna düşündüğü isim olan eski oyuncusu Hollandalı Seedorf, bugün Rio De Janeiro'da TSİ akşam vakti yapacağı basın toplantısı ile Milan takımının teklifini kabul edeceği yazıldı.

Hala Brezilya'nın Botafogo takımında top koşturan 37 yaşındaki Hollandalı oyuncu Seedorf'un teknik direktörlük kariyeri olmasa bile, teknik adamlık yapmasına engel bir durum olmadığı ve tüm belgelerinin tamam olduğu belirtildi.

İtalyan basınında çıkan haberlerde ise Milan Kulübü yöneticileri bu karar ile takım adına çok büyük bir kumar oynadığı yazıldı. Seedorf'un her ne kadar Milan ile 10 yıllık başarılı bir futbolculuk dönemi olsa bile Hollandalı'nın hiçbir antrenörlük tecrübesinin olmaması ve Milan takımının bu sene İtalya Ligi'nde gösterdiği kötü perfomans ile 19 maçta sadece 5 galibiyet alarak topladığı 22 puan ile 11. sırada olması, 37 yaşındaki genç teknik direktör adayının işinin ne kadar zor olduğu da vurgulandı. SERCAN SAPANATAN - İSTANBUL / SS(GH)