Faik KAPTAN/İSTANBUL,() İsveç ile yarın Ankara'da özel bir maç yapacak olan A Milli Futbol Takımı İstanbul’daki hazırlıklarını tamamladıktan sonra uçakla Ankara’ya gitti.

Özel maçın hazırlıklarını Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamlayan Milli Takım, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim başkanlığında Atatürk Havalimanı CIP Salonundan THY’den kiralanan özel bir uçakla Atatürk Havalimanı’ndan Esenboğa Havalimanı’na bugün saat 12.00’de hareket etti.

 A Milli Takım bu akşam saat 19.00'da 19 Mayıs Stadı'nda yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sonlandıracak. Antrenman öncesi A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ve iki futbolcu basın toplantısı yapacak. Futbolcular saat 18.00'de, Terim ise 18.30'da medya mensupları ile buluşacak.

 Milli Takımın İsveç ile yapacağı hazırlık maçı yarın Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 20.30'da başlayacak. Karşılaşmayı Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Milorad Mazic yönetecek. Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic'in yardımcı hakem, FIFA kokartlı hakemlerimizden Bülent Yıldırım'ın ise dördüncü hakeme olarak görev alacağı karşılaşma Show TV'den naklen ekrana gelecek.

Antrenman öncesi A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ve iki futbolcu basın toplantısı yapacak. Futbolcular saat 18.00'de, Terim ise 18.30'da medya mensupları ile buluşacak.

FK(FOTOĞRAF)