A Milli Futbol Takımı'nın bugün başlayacak kampında yer alan 9 futbolcu ilk kez A Milli Takım'da olmanın heyecanını yaşayacak.
Çaykur Rizespor'dan Koray Altınay, Eskişehirspor'dan Tarık Çamdal ve Aytaç Kara, Fenerbahçe'den Salih Uçan, Gençlerbirliği'nden Uğur Çiftçi, Kardemir Karabükspor'dan İshak Doğan, Kasımpaşa'dan Adem Büyük, Sivasspor'dan Aydın Karabulut ve Trabzonspor'dan Zeki Ayvaz, A Milli Takım teknik direktörü Fatih Terim tarafından ilk kez kadroya çağrılan isimler oldu.
Ayrıca Bursasporlu Serdar Aziz, Çaykur Rizespor'dan Serkan Kırıntılı ve Trabzonspor'dan Aykut Demir de daha önce Milli Takım kadrosuna çağrılsa da henüz ay yıldızlı formayı giymedi.
Bilal Kısa ise, yaklaşık 7.5 yıl aradan sonra yeniden A Milli Takım kadrosuna çağrıldı. Milli Takıma en son Mayıs 2006'da Fatih Terim yönetiminde Belçika ve Almanya'da yaptığı hazırlık kampının kadrosunda yer alan Bilal Kısa, 28 Mayıs 2006'da Estonya ile oynanan maçın 73.dakikasında oyuna girerek şu ana kadarki tek milli forma giyme sevincini yaşamıştı. UD(UD/FG)