TÜRKİYE Tenis Federasyonu'nun (TTF) düzenlediği 9'uncu Senior Türkiye Takımlar Şampiyonası, Antalya'nın Manavgat İlçesi'ne bağlı Kızılağaç Turizm Bölgesinde bulunan Ali Bey Club Manavgat tenis kortlarında başladı.
Şampiyonaya çeşitli illerden 31 kulüp ve 95 takım, 150'si kadın olmak üzere 512 tenisçi katılıyor. Başhakemliği Erkan Çağlayan, süpervizörlüğü Ömer Levent Eralp'ın yaptığı turnuvada 19 hakem görev yapıyor. Kadınlarda 30+, 40+ ve 50+; erkeklerde ise 35+, 45+, 50+, 55+, 60+, 65+ ve 70+ kategorilerinde tekler ve çiftler karşılaşmalarında, Türkiye'nin üst seviyedeki senyör oyuncuları kıyasıya yarışıyor. Turnuva 14 Mayıs Çarşamba akşamı 'Oyuncu Gecesi' ve 17 Mayıs Cumartesi günü oynanacak finallerin ardından kupa ve madalya töreniyle son bulacak.
9'uncu Senior Takımlar Şampiyonası'nda Adana Atlı Spor, Adana Tenis Dağ ve Su Sporları, Ataşehir Tenis Kulübü, Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübü, ATK, Bahçeşehir Tenis S.K, Bodrum Golf ve Tenis Kulübü, Bodrum Tenis Life, Club Sporium, DSİ Bursa Nilüfer, Dalyan Kulüp, ETV, GATİK, Göcek Tenis Kulübü, Hillside Club Etiler, İzmir Tenis İhtisas, İzmir Crea Tenis Kulübü, İzmit Tenis Kulübü, Kültürpark, Levent Tenis Kulübü, Manavgat Tenis İhtisas Kulübü, Mersin Tenis Yelken Yüzme ve Su Sporları İhtisas, MİLTAŞ, Pamukkale Tenis Kulübü, Sakarya Tenis, Taç Spor, Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulübü, Vakıf, Yeşilyurt Spor Kulübü, Yüce Spor, Zekeriyaköy kulüpleri yarışıyor.

KA(HA/AÖ) FOTOĞRAF