ZONGULDAK Kömürspor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) Play-Off maçında Zara Belediyespor’u 2-0 yenerek 3’üncü Lig’e yükseldi. Zonguldak Kömürspor’lu taraftarlar, futbolcuları taşıyan otobüsü kent girişinde coşkuyla karşılayıp şampiyonluğu doyasıya kutladı.

Bölgesel Amatör Lig 6’ncı Grup’ta sezonu lider tamamlayan Zonguldak Kömürspor, 3’ncü Lig’e çıkmak için Ankara Cebeci İnönü Stadyumu’nda Zara Belediyespor ile Play-Off karşılaşması oynadı. Zonguldak Kömürspor, maçtan 43’üncü dakikada Hüseyin ve 90’ıncı dakikada Okan’ın attığı gollerle 2-0 galip ayrıldı. Bu skorla takımları 6 yıl aradan sonra 3’üncü Lig’e çıkan Zonguldak Kömürspor’lu taraftarlar, maçın bitiş düdüğüyle birlikte kenti bayram havasına çevirdi. Kentin en işlek caddesi Gazipaşa’da başlayan kutlamalar geç saatlere kadar devam etti.

Futbolcuları taşıyan otobüs ise saat 24.00 sıralarında kente geldi. Kent girişinde tezahüratlarla karşılanan futbolculara taraftarlar büyük sevgi gösterisinde bulundu. Madenci Anıtı önünde meşaleler yakan taraftarlar, futbolcularla birlikte 3’üncü Lig’e çıkmalarını gece geç saatlere kadar kutladı. Polis, kutlamalar sırasında geniş güvenlik önlemleri aldı.

GG,CT(EE/SSA) (FOTOĞRAFLI)