Büyük Birlik Partisi Eski Genel Başkanı Yalçın Topçu,Tuğrul Türkeş'in geçici seçim hükümetinde yer alması konusundaki kararının MHP yönetiminde olmasa da parti tabanında memnuniyetle karşılandığını söyledi.

Büyük Birlik Partisi Eski Genel Başkanı Yalçın Topçu TV Net Ankara programında Ahmet Rıfat Albuz ve Hüseyin Likoğlu'nun konuğu oldu. MHP'den Tuğrul Türkeş'in geçici seçim hükümetinde yer alması konusunda önemli açıklamalar yaptı.

MHP TABANI TÜRKEŞ'İ DESTEKLİYOR

Tuğrul Türkeş'in bu adımının MHP yönetiminde olmasa da parti tabanında memnuniyetle karşılandığını söyledi, Alparslan Türkeş'ten örnekler verdi. Tuğrul Türkeş'in evet kararı devlet adamlığının gereğidir dedi.

BAŞBUĞ'UN SÖZÜNÜ YERİNE GETİRDİ

"Türkeş'in sözünün gereği, Tuğrul Türkeş'in duruşu ile yerine geldi"

Tuğrul Türkeş'in ben sizleri sokaklarda satılan ıspanak fiyatına demokrasiye değil hak davasına hakikat davasına devlet davasına millet davasına kısaca Allah davasına davet ediyorum. Sözlerini hatırlatan topçu, Alparslan Türkeş'in sözünün gereği, Tuğrul Türkeş'in duruşu ile yerine gelmiştir dedi.

Büyük birlik partisi eski Genel Başkanı Yalçın Topçu, 7 haziran seçimleri sonrasında oynan oyunların Tuğrul Türkeş'in anayasanın gereğini yerine getirerek ve merhum Başbuğ'un oğlu olmanın sorumluluğunu yerine getirdi. dedi.