HDP'nin 5 Haziran'da yaptığı miting öncesi patlayan bombadan önce bir bomba hazırlığının daha olduğu ortaya çıktı. PKK, Diyarbakır'dan önce Viranşehir'de HDP'lilerin toplanacağı alana bomba yerleştirmek isterken enselendiği ortaya çıktı. 

Diyarbakır'daki miting öncesi patlamanın IŞİD işi olduğuna dair Doğan Medyası'nın ve Paralel medyanın kesim ifadeler taşıyan manşetler attığına dikkat çeken Tamer Korkmaz bombalama olayının karartıldığını yazdı. Sonrasında 1 PKK'lının patlamanın PKK işi olduğunu itiraf etmesine de Doğan ve paralel medyanın kulak tıkadığını ifade etti. 

Dilinden barış sözü düşürmeyen Demirtaş'ı Türkiye'de Gladyo'nun taşeronu olarak tanımlayan Korkmaz, tehditler savuran Demirtaş'ı bazı medya kuruluşlarının sağduyulu ilan etmesine dikkat çekiyor.

Kormaz, Gladyo'nun piyonu dediği Demirtaş'ın Bağımsız Türkiye'ye karşı NATO ve ABD'den yardım istediğini ortaya koyuyor.

İşte "Bağımsız Türkiye’ye karşı, kimlerden yardım istiyorlar?" başlıklı o yazı... 

Bağımsız Türkiye’ye karşı, kimlerden yardım istiyorlar?

Viranşehir'de HDP'lilerin toplanacağı bir parka patlayıcı döşemek isteyen teröristler son anda enselenmiş; böylelikle, seçimden iki gün evvel Diyarbakır'daki HDP mitinginde gerçekleştirilen bombalı saldırının bir benzeri kıl payı atlatılmış!

5 Haziran'daki HDP mitinginde patlatılan o bombanın “IŞİD'in işi” olduğuna dair, Baronsal Hürriyet kesin ifadeler içeren manşetler atmıştı.
Paralel Medya da benzer yayınlar yapmıştı…
Böylelikle, bombalama olayının arka planı itina ile karartılmıştı!
***
Sonrasında, Kars'ta Jandarma'ya teslim olan bir PKK'lının itirafları geldi:
Bombalı saldırının “PKK'nın işi” olduğu ortaya çıktı!
Doğan Medyası ile stratejik ortağı Paralel Medya bu gerçeğe gözlerini sımsıkı kapattılar.
HDPKK'nın candan destekçileri olarak…
Onların işi “psikolojik harekât”tır; hakikatle alakaları yoktur.
***
Şimdi, bunların üzerine “Suruç patlamasında PKK'nın izini süren” bir haberde yer alan mühim detayı da ekleyelim!
İzmir'in Bergama ilçesinde, terör eylemlerinin protesto edildiği yürüyüşlere “provokatör” olarak sızan bir PKK'lının üstünden IŞİD kimliği çıkmış!
***
Suruç'taki kontra saldırının ardından, tüm işaret parmakları IŞİD'in üzerindeydi; terör örgütü saldırıyı bir türlü üstlenmemişti…
Canlı Bomba'nın olay yerinde bulunamayan kimliğini ise saldırıdan on dört saat sonra HDP'liler teslim etmişti!
***
HDP'nin eş genel başkanı Mister Demirtaş'ın “Suruç katliamını Saray'a bağlı özel Gladyo örgütü yaptı!” diye attığı iftirayı bir kere daha hatırlayalım!
Bu sözlerin sahibi mi, Türkiye'deki Gladyo'nun piyonudur.
Kobani eylemlerinin hemen öncesindeki Washington ziyaretinde “Eski Kaşar” CIA ajanından sufle aldığı da artık bir sır değildir.
***
Terör örgütünün uzantısı/parçası olan HDP'nin başında, dilinden “barış” sözcüğünü düşürmüyor!
Yazılıp eline verilen senaryodaki işbu “barış” repliklerini okurken, düzenbazlığı da paçalarından dökülmeye devam ediyor.
Selahattin mi, PKK terörizmini bütün hücreleriyle benimsemiş, siyasetçi rolünde oynayan bir “Gladyo Piyonu” marifetiyle…
Dağdaki kardeşi Nurettin'e mütemadiyen “savaş” diyor!
***
Paralel Medya'nın başındaki “HDPKK destekçisi ve CIA muhibbi” sözde gazeteci şahıs da; böylesi bir Demirtaş'ı öve öve bitiremiyor:
HDP eş genel başkanının daima “sağduyu çağrısı yaptığını” iddia ediyor!
51 kişinin hayatını kaybettiği, Kobani'yi bahane eden kalkışmanın fitilini ateşleyen konuşmayı da; Suruç saldırısının ardından “silahlanma” çağrısını da yapan kimdi?
Şu “müthiş sağduyulu!” Demirtaş'tan başkası değildi!
“Bodrum Cizre'ye uzak mı sanıyorsunuz?” diye tehditler savuran da…
“Üç genç eline silah aldı diye neden operasyon yapıyorsunuz?” diye PKK'lı teröristleri himaye etmeye çalışan da…
Terör Partisi'nin, “acayip sağduyulu!” eş genel başkanıdır!
***
Tam da burada, “İki polis öldürüldü diye Kandil bombalanır mı?” yollu bozuk çalan Paralel yazar “Mister Bulamaç” aklımıza geliyor!
Geçtiğimiz Ocak ayında ekranda, ABD'den “Anavatan” diye söz etmişti!
Paralel'in Bulamaç'ı, şimdi de eski bir hatırasından yola çıkarak, “Güneydoğu krizinden dolayı, NATO'nun Türkiye'ye müdahalesinden” dem vuruyor!
-Ruh çağırır gibi, NATO çağırıyor! Hem de, “hiç çaktırmadan!”
Şayet, “PKK, NATO'ya müracaat ederse; NATO Güneydoğu'yu işgal edebilirmiş!”
ABD'nin ve İsrail'in piyonu Paraleller, Bağımsız Müslüman Türkiye'ye karşı açtıkları savaşta; sırtlarını kimlere dayamışlar…
-Bir kere daha, ayan beyan görüyorsunuz!
***
Cizre'deki teröristler için, PKK'lı yandaşları da…
Daha, yeni…
-NATO'dan ve ABD Başkanı'ndan yardım istediler!