CHP lideri  Kemal Kılıçdaroğlu , Ankara'da eski MHP 'li Mansur Yavaş'a kendisini kaptırınca olanlar oldu.
Yavaş ile birlikte Ankara'da vatandaşları selamlayan Kılıçdaroğlu, bozkurt selamıyla karşılayan vatandaşı yine bozkurt işaretiyle selamladı. İşte kameralara takılan o ilginç anlar;

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, mitinglerine bugünlük ara verdi, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Mansur Yavaş ile birlikte Ankara'daki seçim bürolarını gezdi. Burada mini mitingler düzenleyen Kılıçdaroğlu, ilçe ilçe gezerek CHP'li adaylara destek istedi.

MHP kökenli olan CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Mansur Yavaş ile birlikte Ankara sokaklarında halkı selamlayan Kılıçdaroğlu, bir ara kendini öyle kaptırdı ki  bozkurt işareti yaptı. Kılıçdaroğlu, kendisini bozkurt işaretiyle karşılayan vatandaşı, bozkurt işaretiyle selamladı.

Bahçeli sınıf arkadaşım demişti

Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'nu savunduğu için eleştirdiği MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli , gazetecilerin soruları üzerine CHP lideri ile aynı sınıfta olduklarını söylemişti. Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’nden Kılıçdaroğlu ile sınıf arkadaşı olduğunu anımsatan Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın eleştirilerine şu yanıtı verdi:

“Sınıf arkadaşıma niye sahip çıkmayayım? Kemal Bey sınıf arkadaşımdır. Üç arkadaşlık çok önemlidir. Mahalle arkadaşlığı, okul arkadaşlığı ve asker arkadaşlığı. Bu arkadaşlıklar unutulmaz kolay kolay. Mahalle arkadaşlığı başka ülkelerde yoktur. Daha çok bize özgü bir durumdur. Biz Kemal Bey’le okul arkadaşlığından da öte sınıf arkadaşıyız. Ana muhalefet partisinin liderine ‘genel müdür’ diyor. Genel Müdürlük kötü bir makam mı? Bürokraside önemli bir makamdır. Genel Müdürlük kolay kazanılan bir makam değildir. 12 yıllık kamu görevinden sonra genel müdür olunabiliyor. Dört yıl belediye başkanlığı yapmaya benzemez.”