Haber 7 yazarı Esra Elönü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında edep dışı sözler söyleyenKılıçdaroğlu'na çok sert tepki gösterdi. 

Elönü bugünkü yazısında, CHP liderine FETÖ'yü, Esed'i, PKK'yı, taziye çadırlarını, terörist cenazelerini hatırlatarak çarpıcı bir soru sordu: Sen kimin önüne yattın Kemal?

İşte Esra Elönü'nün o yazısı:

Sen kimin önüne yattın Kemal?

Sevgili Word dosyam yine beyinlerine WC fırçasıyla müdahale edilecek canlı isimleriyle seni kirleteceğim hakkını helal et. Merak etme yazıyı, bu adamın konvoy halindeki ahlaksızlığından kısa tutup elimi yıkayıp çıkacağım. Klavye Galoşu gerektirecek bu canlılarla seni meşgul etmek zuldür!

Ey Kemal! Şeref takviyesi yapılacak olsa veteriner sedyesinde götürülecek cüsseni bir silkele önce! Dilinin izbesinden fazlasıyla salgılanan gübre dumanı gözlük camında buhar yapmış sil ve iyi bak! Cumhuriyet Halk Otobüsünde olsan orta kapıya kadar bile gidemeyecek siyaset zekanla sana fazla olan koltuğuna bir yaslan rahatla! Heybetli yazılara değmezsin o yüzdendir ki yerin dibine gireceğin yazılardır senin vasıtan . 

Duyduk ki uçkur leşiyle çocukların onuruyla oynamış bir sapığı vurmayıp bağcıyı dövmeye kalkmışsın! Hadi adam olduğunu unuttuğunda korumaların suffle veriyor arada hatırlıyorsun lakin şerefin ve haysiyetinin şarjı o kadar bittik ki karşındakinin kadın olduğunu sana hatırlatmaya yetmemiş! Şimdi tarihi ve maneviyatını ahır kokusuna gark etmiş sizler gibi bagaj stepneleri onurun yabancısı, ahlaksızlığın yerlilerine sormalı..

Koltuğu, makamı, bakanlığı geride dursun sen bir kadına “ Birilerinin önüne yatmış” ifadesini kullanıyorsan ya akvaryumundan çık ya da o akvaryumun lağım suyunu değiştir!! Şimdi sen madem koltuğu bel altı ofisine çektin biz de oradan bir dosya indirelim ne dersin? 

Sen kimin önüne yattın Kemal! Sen yıllardır yalanların sahteliğin omurganı pazara sürüşünle halkın ırzına geçen sen! Başkanlığını garantilemek için hangi kaset mafyasının önüne yattın ? Pavyon siyasetiyle adam düşürmece oynarken oradan çıkan kasetlere avanen kemik yakalamış enik refleksiyle hırlarken o kadar güzel salağa yatıyordun ki senin çete seni uyandırmaya kıyamadı Kemal! 

FETÖ cübbesi yalaya yalaya rantın kıyısına kürek çekerken kimin önüne yattın Kemal? 

Teröristlerin taziye çadırına adam yollayarak taziyelik adamlığınızla kimin önüne yatmış oldunuz Kemal Efendi? 

Vicdan sizde mülteci onu anladık lakin o cennet tazesi mazlum mültecileri ülkelerine kışştlarken Esed’in yastık izi senin suratında damga değil miydi? Bırak da biz soralım: Kimin önüne yattın Kemal? 

Sen vatanın ırzına geçerken ihraç fazlası Düşmanın önüne yatmaca oynayan adamsın bırak..  O çocukların onurunu kurtarmak senin gibi  tezgaha düşürmüşlere , vaatleri yalama olmuş kaldırımın paralel vaazcılarına taşeron siyaseti yapmışlara kalmadı! 

Sen otel kapılarının takım elbiseli dikiz aynası ! Sen gaf sirkinde kahkaha broşürü, Halk  bu işleri omurgası düşman salyasıyla döllenen zihniyetinize bırakmaz .. Şimdi yattığın yerlerden yavaşça kalk ve dinle Omurgasız siyasetin  bedeli komidinin üstündedir,  hakikatli siyasetin bedeli de toprağın altında..  Anladın .. Hadi dağıl..