TBMM Genel Kurulu, Akşener başkanlığında toplandı. Akşener, 5 Nisan'a kadar çalışma kararı alındığını hatırlatarak, "Bugün sizlerle son günüm. 4 yıl beraber Meclis'te mesai yaptık. Siyasi partilerin grup başkanvekillerine ve bütün milletvekillerine teşekkür ediyorum. Çok güzel hatıralar biriktirdik, acı tatlı 4 yıl geçirdik. Şimdi seçime gidiliyor. Gidiş var dönmemek var, dönüp bulmamak var. Yarına çıkacağımızı Allah biliyor. Varsa hakkım helal ediyorum, sizden de hakkınızı helal etmenizi istiyorum" dedi. 
Sözleri alkışlarla karşılanan Akşener, diğer Meclis Başkanvekillerine de teşekkür etti. "Güzel bir 4 yıl geçirdik, kendi adıma..." diyen Akşener, 5 Nisan'a kadar kendisinin görevi olmadığını, diğer grup başkanvekillerinin görev yapacağını söyledi. 

ÖRNEK OLDUNUZ, YİNE GÖRMEK İSTERİZ

Öte yandan bazı milletvekilleri de Akşener'e teşekkür ederek kendisini yeniden Meclis'te görmek istediklerini ifade etti. HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan, "Tarafsız ve bağımsız duruşunuzdan büyük güç aldığınızı, bu tutumunuzla örnek başkanvekili olduğunuzu gösterdiniz. Sizinle çalışmak bize güç vermiştir. Önümüzdeki dönem sizi tekrar burada görmek istiyoruz" dedi.