17-25 Aralık darbesini tezgahlayan paralel yapının, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesine karşı ne kadar tehlikeli bir kumpas kurduğunu kanıtlayan yeni bir şok bilgi: Daha darbe girişimi yapılmadan Silivri'de koğuşlar hazırlanmış.

Bundan bir süre önce eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, 'paralel örgüt'ün hain bir planını deşifre etmişti. Avcı, Silivri Cezaevi'nin tam karşısında yapılan yeni adliye binasının 'Başbakan Erdoğan'ın da aralarında yer aldığı kişilerin yargılanacağı yer olacağı'nı açıklamıştı.

17-25 Aralık sivil darbe girişimlerinin, o dönem başbakan olan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik olduğunun en önemli kanıtlarından biri olan bu iddia gündeme bomba gibi düşmüştü.

Şimdi 'bu nereden çıktı?' demeyin!

Sizinle, Hanefi Avcı'nın iddiasının çok daha ötesinde bir bilgiyi paylaşmak istiyorum.
Erdoğan'la birlikte MİT Müsteşarı Hakan Fidan, bakanlar ve işadamlarının yargılanacağı binayı hazırlayan 'paralel örgüt' militanları, o günlerde başka hazırlıklar da yapmışlar. 

BAKANLARI DA UNUTMAMIŞLAR!

Sıkı durun!

Türkiye'ye ihanet etmekten zerre kadar geri durmayan örgüt militanları, Silivri Cezaevi'nin içine, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve çocuklarıyla birlikte, bakanların da yatacağı koğuşlar inşa ettirmiş. Bu koğuşlar, cezaevi içindeki 1 ve 2 no'lu koğuşların yanına yapılmış.

Bu bilgi, 'dönemin başbakanı' diye hakkında iddianame hazırlanan Erdoğan ve ailesinin nasıl bir tehlikeyle karşı karşıya olduğunu göstermesi açısından çok önemli. 

KADERİN CİLVESİ BU OLSA GEREK!

Bu arada, takdir-i ilahi işte!

Erdoğan ve ailesi için hazırlanan o koğuşlarda bugün, yine aynı koğuşların hazırlanması talimatlarını veren 'paralel örgüt'ün militanları yatıyor.

Sürekli bu konuları yazacağım ve gündemde tutacağım. Çünkü, hainlikte sınır tanımayan bu örgütle mücadelede kafasında soru işaretleri olan, korkan varsa silkinip kendine gelsin. Nasıl bir ihanet ordusuyla karşı karşıya olduğumuzu anlasın.

Unutmadan, tüm anlattıklarım, şu anda örgütten tutuklu eski polis müdürü Yakup Saygılı'ya bir şeyler hatırlattı mı acaba, çok merak ediyorum.