Milli piyade tüfeği MPT-76’nın çizimlerini ABD’ye satmak üzereyken yakalanan MKE Müdürü Mustafa Tanrıverdi’nin ihaneti tüm Türkiye’yi derinden sarsmışken, CHP ve Sözcü gazetesi zorlama bir yorumla konuyu sulandırma yoluna gitti.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, gönderdiği bir fotoğrafı, “rüşvetçi ve casus müdür AKP okulunda okumuş” başlığıyla haberleştiren Sözcü Gazetesi akıl almaz bir çarpıtmaya imza attı.

Söz konusu fotoğrafa göre Tanrıverdi, 2013 yılında Kırıkkale’de AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Siyaset Akademisi” toplantısına katılmış ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’i dinlemişti.

Gürsel Tekin’in ve Sözcü’nün bu olayı “AKP okulu” şeklinde niteleyip büyük ihaneti sulandırması Twitter’da hem tepki çekti hem de alay konusu oldu.

GÜRSEL TEKİN’E TERÖRİST CENAZELERİNE KATILAN CHP’Lİ VEKİLLERİ HATIRLATTILAR

Tekin’in takipçileri bu yorumun zorlama olduğunu ve bu bakış açısının, bu üslubun kendilerine bir yarar sağlamayacağını belirtirken, bazı Twitter kullanıcıları ise Tekin’e, terörist cenazelerine katılan CHP’li vekilleri hatırlattı.

TANRIVERDİ’Yİ “AKP’NİN POLİSİ” YAKALADI

Bazı kullanıcılar ise, MKE Müdürü’ne operasyonu yapanın ve onu yakalayanın, CHP’nin üslubuyla, “AKP’nin polisi” diye tabir ettikleri polis olduğunun altını çizdi.

İŞTE O TWİTLERDEN BAZILARI: