İnce, kafeden ayrıldıktan sonra CHP'li Yalova Belediyesi zabıta ekiplerini göndererek işletmeye ceza kesti. Restoranttaki bir müşteri tarafından videoya çekilen tartışma anında anında İnce'nin işletme sahibini tartakladığı görülüyor.

Kafeye girerek müşterilere hitap etmek isteyen İnce'ye işletme sahibi izin vermedi. Buna sinirlenen İnce, hakaret ederek işletme sahibinin üzerine yürüdü. Esnafı eliyle iten İnce, önce bağırarak esnafla tartıştı, sonra ise sinirli bir şekilde lokantadan ayrıldı. İnce'yi lokantaya sokmak istemeyen esnaf ise İnce'nin arkasından "Hiç bir siyasi partiye izin vermedim, yaptığınız ayıp"diye seslendi. İnce'nin esnafı tartaklaması ve bağıması ise, lokantadaki bir müşterinin cep telefonu tarafından kayda alındı. İnce'ye sitem eden esnaf, "Siz bu zamana kadar ne zaman buraya geldiniz?" diye seslendi. İnce'nin yanındakiler esnafın kolunu tutarak müdahale etmeye çalışırken koruması da cep telefonuyla olayı çeken işletme sahibinin eşine müdahele etti.

CHP'Lİ BELEDİYE CEZA KESTİ

İnce, kafeden ayrıldıktan bir süre sonra ise CHP'li Yalova belediyesinin zabıta ekipleri işyerine geldi. İnce'yi lokantaya sokmak istemeyen esnafın dükkanı hakkında, zabıta ekipleri tutanak tuttu. Zabıta ekipleri, "Söz konusu işyerinin kafeterya ruhsatının bulunduğu, ancak lokanta olarak iştetildiği tespit edilmiştir" gibi bir gerekçe hazırlayarak, işletmeye ceza kesti.