Özel uçakla saat 10.10'da eşi Sare Davutoğlu ile birlikte memleketi Konya'ya giden Başbakan Ahmet DavutoğluBaşbakan Ahmet Davutoğlu Şükrü Doruk Kız Anadolu imam Hatip Lisesi'nde oyunu kullandı.

Başbakan Davutoğlu oy kullanmaişleminin ardından çıkışta bir açıklama yaptı. Davutoğlu seçimlerin sonucunun ne olursa olsun vatana hayırı olmasını temenni ederken vatandaşa da iki çağrıda bulundu.



VATANDAŞA İKİ ÇAĞRI

Davutoğlu'nun açıklamaları şöyle;

78 milyon olarakl sandık başına bir kez daha gittik. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını istiyorum.

* Buradan bütün milletime şu çağrıda bulunuyorum. Bütün vatandaşlarımın huzur içinde sandığa gitmelerini ve iradelerini yansıtmlarını istiyorum.

* Bunun yanı sıra farklı siyasi tercihlere sahip olsak da sandık başında milletimizi bir birine selam vermeye davet ediyorum.

Siyasi tarihimizde ilk defa bu kadar kısa sürede ikinci kez sandığa gidiyoruz. Şu ana kadar her hangi bir aksilik olmuş değil. Her türlü tedbir alınmış durumda. Vatandaşımız bu noktada güvenlik güçlerimize güvensin.

Seçim neticeleri tekrardan tüm milletimize hayırlı olsun. Demokrasimize sahip çıkmak hepimizin görevidir. 78 milyon için hayırlı bir sonucun çıkacağına inanıyor ve ümit ediyorum.

BALKON KONUŞMASI YAPACAĞIM

Balkon konuşması güzel bir gelenk. Netice ne olursa olsun balkon konuşmasını yapacağım.