Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları;

- Allah o güzel ellerimizi hiç ayırmasın. Allah silah veren elleri kahretsin. Türkiye'nin birlik ve beraberliğine kastedenlere karşı bizi müktedir eylesin. Size Güneydoğu'dan selam getirdik. Bahçeli size böyle selam getirebilir mi? Ayağına çarık giyerek Türkiye'nin her yerini gezebilir mi? Türkiye'nin her köşesinin dolaştığımıza şahit misiniz?

1 KASIM'DA ÖZELLİKLE TAKİP EDECEĞİM

- Mesele memleket meselesiyse bunu ancak Türkiye'nin her yanını dolaşan bir iktidar çözebilir. Antalya'ya için söz veriyoruz. Bize Antalya'nın hangi ilçesinden en fazla oy çıkarsa o ilçeye ilk ziyaretimizi yapacağız. 1 Kasım'da özellikle takip edeceğim. Davetiye hangi ilçeden gelirse oraya geleceğim. Seçim dinlenmesini de orada yaparız. Elmalı mı, Akseki mi? Manavgat mı yoksa Alanya mı? (Miting alanından sesler yükseliyor)

HESAP VERECEĞİMİZ İKİ MAKAM VAR...

- Akıl almaz suçlamalarla AK Parti'ye saldırıyorlar. Bu ülkenin seçilmiş hükümetini ellerinde hiçbir delil olmadan terörle ilişkili göstermeye çalıştılar. Adını zikretmiyorum bir eş başkan katil devlettir diye zikretti. Bre ey gafil Türkiye son 13 yılda devletin anne yüzünü, şefkati, demokrasiyi gördü. 78 milyon kenetlendi. Cumhurbaşkanımıza saldırıyorlar bizlere hakaret ediyorlar. Sevdası millet olanın bu hakaretlere de karnı toktur. Bizim hesap vereceğimiz iki makam var Allah ve millet... Başka kimseye hesap vermeyiz.

SİZ DE BAHÇELİ'YE HAYIR DİYECEK MİSİNİZ?

- Hükümet kuralım dedik hayır dedi. Her şeye hayır diyor. Siz de Sayın Bahçeli'ye 1 Kasım'da hayır diyecek misiniz? Bahçeli kendi rüyasında kendi aleminde yaşıyor. Öyle camdan bakmakla olmaz. Milletin içinde gezmek lazım. Terör bu ülkenin yarım asırdır sorunudur. Bu sürede en büyük mücadeleyi AK Parti verdi. Bahçeli siz bu mücadelenin neresindesiniz? Ey Bahçeli devlet Güneydoğu'dan çekilmiyor. İnşallah 29 Ekim'de Cumhuriyet Bayramını Diyarbakır'da kutlayacağım. Ben Kurban bayramında Diyarbakırdaydım. Yiğit Kürtler kulağıma eğilim dedi ki Allah devlete millete zeval vermesin, bu hainlere karşı sizinleyiz dediler.

MHP'Lİ KARDEŞLERİM HESABINI SORACAK

- Ey Bahçeli bizimle neden hükümete girip bizimle terörle mücadele etmedin. Neden HDP'nin bizi eleştirmesine izin verdin. Onun tek meselesi MHP'nin genel başkanlığında bir süre daha oturmak. Ama ben inanıyorum ki MHP'li kardeşlerim bunun hesabını senden soracak.