Katılığı televizyon programında 'Beyaz Toros' tartışmalarına eline aldığı Toros fotoğrafıyla açıklık getiren Bahçeli, şunları söyledi:

BEN DE TOROS KULLANDIM

"Bununla ilgili, şu bir beyaz Toros. Bu Renault 12 TE dedikleri, Toros dedikleri, herkesin ilgisini çeken bir otomobil. Bunun toplumda ayrı bir yeri olmuştur. Ben de kullandım, Toros otomobilleri.

"1 KİLO TOZ BİR TOROS"

Bunun adı beyaz Toros. Fakat bunun başka bir anlamı daha var.  Halk arasında beyaz toz parasıyla alınan otomobillere beyaz Toros denilirdi. Bir kilo toz, bir Toros. Üç kilo toz, bir minibos. Beş kilo toz, bir otobos."

Acaba Recep Tayyip Erdoğan, sayın Ahmet Davutoğlu bu tozla yakından alakaları olup, ne ilişkileri var bunların? Bu işte beyaz, bunun her rengi vardı. Ama toz da beyaz olduğu için, tozdan kazanılan servetlerle alınan arabalara beyaz Toros denmiştir. Halkın arasındaki bilgileri söylüyorum. Güneydoğu anadolu'da bazı illerimiz, Pakistan Afganistan şunlar bunlar, basının özellikle üzerinde durduğu konu olarak, Türkiye beyaz bir toz ticareti, yapılanmalar var. acaba bu o mudur? Yoksa bu bizim bilmediğimiz bir örgüt müdür?