AK Parti'de ilk olarakSABAH 09.30'da CHP heyetini kabulle başlayacak partiler arası bayramlaşma, 09.50'de MHP, 10.10'da HDP, 10.30'da SP, 10.50'de BBP, 11.10'da DSP, 11.30'da DP ve 11.50'de HÜDAPAR heyetlerinin ziyaretleriyle devam edecek.

Heyetlerle bayramlaşmanın ardından AK Parti Genel Merkezi'nde saat 13.30'da teşkilatla bayramlaşma programı düzenlenecek.

AK Parti'nin kabul heyetinde Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Ankara Milletvekili ve Kadın Kolları MYK Üyesi Jülide Sarıeroğlu, Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Gençlik Kolları MYK üyesi Zeynep Yıldız yer alacak.

CHP'nin heyetleri karşılamak için Genel Başkan Yardımcısı Murat Özçelik ile Parti Meclisi Üyeleri Yaşar Seyman, Cemal Canpolat ve Elif Uzun Şimşek görev yapacak. CHP'nin bayram ziyareti heyetinde ise Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Ankara Milletvekilleri Aylin Nazlıaka ve Nihat Yeşil bulunacak.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla parti genel merkezinde partililerle bayramlaşma etkinliği saat 14.00'da başlayacak. MHP'de partileri kabul heyetinde Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Ankara Milletvekili Mustafa Erdem ve Osman Ertuğrul görev alacak. Diğer partileri ziyaret heyetinde Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, MYK üyeleri Ankara Milletvekili Mustafa MİT ve Ömer Demirel'den oluşuyor.

Meclis'te grubu bulunan son parti HDP ise Ramazan Bayramı için yalnızca AK Parti, CHP ve Saadet Partisi ile karşılıklı olarak bayramlaşma kararı aldı. Diğer partileri ziyaret heyetinde Kars Milletvekili Ayhan Bilgen, MYK Üyesi Zeynep Karaman, PM Üyesi Ahmet Karataş bulunacak. HDP Genel Merkezi'nde partileri kabul heyetinde ise Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan, MYK Üyesi Alp Altınörs, PM Üyesi Emir Ali Türkmen görev