Maltepe’de bir otomobil ile polis aracı çarpıştı. Çarpışmanın etksiyle savrulan araçlar bahçe duvarı üzerinde oturan bir çocuğu sıkıştırırken, kaldırımda yürüyen emekli savcı da binanın bahçesine düşerek yaralandı.
Kaza saat 14.00 sıralarında Maltepe Altınpede Mahallesi Lale Sokak ile Menekşe Sokak kesişiminde meydana geldi. Maltepe İlçe emniyet müdürlüğü Önleyici hizmetlere bağlı ekip aracı ile otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobiller kaldırıma doğru savruldu. Bu sırada bir binanın bahçe duvarı üzerinde oturan 10 yaşındaki bir kız çocuğu otomobille duvar arasında sıkıştı. Kaldrımda yürüyen bir kişide çarpmanın etkisiyle yaklaşık 2 metre yükseklikteki duvardan bahçeye düştü. Polis ekipleri telsizden kaza yaptıklarını ve olay yerine çok sayıda ambulans gelmesini istedi. Anons üzerine kısa sürede yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini alarak başka bir kazanın olmasını engellemeye çalıştı.
OTOMOBİLLE DUVAR ARASINDA SIKIŞTI
Kazada 10 yaşındaki Ester Beayl otomobille ile duvar arasında sıkışarak yaralandı. Yaralı kıza ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Kısa süre sonra kaza yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. Sağlık ekipleri yerde yatan küçük kıza boyunluk taktı. Sedyeye konulan küçük kız ambulansla Fatih Sultan Mehmet Hastanesine götürüldü.
DUVARDAN AŞAĞIYA DÜŞTÜ
Kaza sırasında kaldırımda yürüyen ve emekli savcı olduğu öğrenilen İhsan Karaca da çarpmanın etkisiyle bina önündeki yaklaşık 2 metre aşağıdaki bahçeye düştü. Belinden ve bacaklarından yaralanan Karaca ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Görgü tanıkları polis otosunun hızlı olduğu öne sürdü Kaza yapan araçların kaldırılmasından sonra trafik normale döndü.