YILMAZ Erdoğan'ın yazıp Kıvanç Baruönü'nün yönettiği 'Patron Mutlu Son İstiyor' filminin Avrupa galası, Almanya'nın Köln' kentinde yapıldı. Galada filmin baş rol oyuncuları ve yönetmeni sinemaseverler ile bir araya geldi.
Köln'deki Cinedom sinemasında Rakkas'ın organize ettiği galaya filmin oyuncuları Tolga Çevik, Ezgi Mola, Murat Başoğlu ve yönetmen Kıvanç Baruönü katıldı. Birçok akrabasının Almanya'da yaşadığını ve iş dolayısıyla Almanya'ya gelmenin kendisi açısından çok heyecan verici olduğunu belirten yönetmen Baruönü, "Bu salonda Avrupalı Türklerle bu filmi izlemenin ayrı bir tadı vardı. Türkiye'de izlediğimizde de güzel ama burada sanki insanlar daha çok tebessüm edip mutlu oldu. Türkiye'de gergin bir dönem yaşanıyor belki ondan ama burada çok daha rahat bir seyirci vardı" dedi.
Almanya'ya her gelişlerinde çok sıcak ve güler yüzle karşılandıklarını belirten Tolga Çevik, "Burası hiçbir zaman bize evimizden uzak hissi uyandırmıyor, zaten olmadığımızı da biliyoruz. Filmin finalini alkışlayarak bitirmeleri bizi çok mutlu etti, çünkü bizde ilk izlediğimizde aynı tepkiyi vermiştik. Çekimleri Kapadokya'da gerçekleştirilen filmde balon çekimleri teknik olarak zor sahneler ama çekimler çok keyifliydi" diye konuştu.
Köln'de başlayan gala turu, sırasıyla 10 Ocak Mannheim ile Stuttgart, 11 Ocak Rotterdam ile Den Haag ve 12 Ocak Amsterdam'da devam edecek.