KOSOVA Türk Adalet Partisi-KTAP, bir ay süren seçim kampanyası çalışmalarını dün akşam kapanış gecesiyle sonlandırdı.
Kosova genelinden 2 bine yakın KTAP taraftarının katıldığı gecede bir konuşma yapan KTAP Genel Başkanı Arif Bütüç, 3 Kasım’dan zaferle çıkacaklarını söyledi. Geceye Dışişleri Bakanı Enver Hocay da katıldı. Salona KTAP taraftarlarının ayakta alkışlarıyla giren KTAP Genel Başkanı Arif Bütüç ve meclis üye adayları, partililer tarafından dakikalarca alkışlandı.
Gecede konuşan Dışişleri Bakanı Enver Hoca, böyle bir kalabalık ortamda Mamuşa vatandaşlarıyla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hoca, "KTAP’nin böyle bir organizasyonda bütün Mamuşa’yı bir araya getirdiğini görmek bizlere bir kez daha Mamuşa Belediye Başkanlığında sevgili dostumuz Arif Bütüç’ü desteklememizdeki haklılığımızı kanıtlamış durumdadır" diye konuştu.
Seçim kampanyası mitinginde, KTAP’nin çalışmaları hakkında bilgi verildi. KTAP Genel Başkanı Arif Bütüç de "Bugün burada KTAP’nin aday tanıtım yemeğinde siz çok değerli Mamuşa Halkı ile bir araya gelmekten duyduğum memnuniyeti kelimeler ile anlatamam. Herkes bu tabloya baksın ve birlik beraberliğin nasıl olabileceğini görsün. Bizler KTAP’yi bozulan birliğimizi sağlamak için kurduk ve bu kadar kısa bir zaman zarfında birliğimizi en üst seviyelere çıkarmayı başardık, herkes bu tabloya bakarak birlik beraberliği nasıl sağladığımızı görsün. KTAP Genel Başkanı olarak burada olan olamayan herkese söz veriyorum, KTAP’nin bütün kadroları başta Kosova Türk Toplumu olmak üzere bütün Kosova halkı için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.
Başkan Bütüç, "3 Kasım’da yapılacak olan yerel seçimlerde KTAP 90 numaraya verdiğiniz her oy sizlere Yatırım, Eğitim, Sağlık, Hizmet, Temsiliyet ve Birlik-Beraberlik olarak dönecektir" diye konuştu. Gece verilen yemekle sona erdi.

ET(SS)