BUCKINGHAM Sarayı’nı koruyan polis, 2005 yılında Kraliyet Fındıkları’na musallat olunca, İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, polisin hırsızlığının ölçüsünü saptamak için fındık, fıstık, badem ve Bombay yemişleri kavanozlarına işaret koyduğu ortaya çıktı.
Kraliçe'nin çok sinirlendiğine dikkat çeken İngiliz gazeteleri, manşetten verdikleri haberlerde polisin yapışkan parmaklarıyla kraliyet fındıklarına uzandıklarını yazdı.
Telekulak mahkemesinde jürinin dinlediği polisin hırsızlık vakası, eski News of the World Kraliyet Editörü Clive Goodman’ın o zamanki editör Andy Coulson’a attığı mail ile ortaya çıktı. Mart 2005’te mailinde 'Nöbet tutarken polis çok yiyor. Yapışkan parmaklarını uzak tutmaları için saraydaki tüm polislere uyarı notu gönderildi. Kraliçe o kadar sinirlendi ki kavanozlara işaret koydu' diye yazan Clive Goodman, Kraliçe’nin kuruyemişlerin aşırılmasından rahatsız olduğuna dikkat çekti. Söz konusu kuruyemişlerin Prens Charles ve Camilla’nın 2005 yılında evlendiklerinde konuklar için ayrıldığı kaydedildi.