Hormonlara engel olunamadığı anlarda yaşanan durumlar herkesin malumudur. Sonrasında oluşan ve toplum içerisinde saklanılmaya çalışılan morluklar ise sürecin final görüntüsüdür. Esprilere dahi konu bu hareketin bir insanı hayatından ettiğini öğrendiğinizde ne tepki verirdiniz?
YEMEK YEDİĞİ ESNADA FELÇ GEÇİRDİ
Meksika'da 17 yaşındaki Julio Macias Gonzalez isminde bir genç, sevgilisi ile yaşadığı ilişki sonrası, "aşk ısırığı" ile oluşan, boğazında taşıdığı morluk sebebi ile hayata gözlerini yumdu.
Ailesi ile yemek yediği esnada bir anda felç geçiren genç, hızlı bir şekilde hastaneye kaldırıldı. Yaşı ve sağlığı itibari ile aniden inen inmeye anlam verilmeye çalışırken, Julio Macias Gonzalez dayanamadı ve hayatını kaybetti.
Doktorlar sebep olarak, emilme esnasında oluşan kan pıhtısının beyne ulaşması sonucu inmenin gerçekleştiğini ve bu aniliği ve sertliği gencin vücudunun kaldıramadığını belirttiler.
Olay sonrasında Julio'nun 24 yaşındaki kız arkadaşı ise tedirgin olup kayıplara karıştı. Meksikalı gencin ailesi bu trajik ölümden kaynaklı olarak kızı suçluyor.