Bursa’da 18 yıl önce gözyaşı kanalı ameliyatı olan Saime Erman, çiğnediği sakıza yapışarak damağından çıkan suni damarı görünce şoka girdi.

Mudanya’da ikamet eden Saime Erman (41), 1995 yılında gözyaşı kanalı ameliyatı oldu. İddiaya göre, ameliyat sonrası zaman zaman başı ağrıyan Erman, üç hafta önce sakız çiğnerken büyük bir şok yaşadı. Sakız damağına yapışınca doktora giden Saime Erman, sakıza yapışan plastik maddenin 18 yıl önce olduğu göz ameliyatında unutulan suni damar olduğunu öğrendi. Üç haftadır hastane kapılarında gezen Saime Erman, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki kontrollerden sonra önümüzdeki günlerde ameliyat olarak damağındaki suni damardan tamamen kurtulacak.


18 YIL ÖNCE AMELİYAT OLDU

Üç haftadır büyük sıkıntı çektiğini anlatan Saime Erman, "Özel bir şirkette çalışıyorum. Üç haftadır doktor kapılarında geziyorum. 18 yıl önce gözyaşı kanalı ameliyatı olmuştum. Takılan stent yıllar sonra üst damağımdan çıktı. Sakız çiğnerken damağıma yapıştı. Çekince burnumdan kan geldi ve kemik çıktı. İki santimetre boyunda suni damarla sarsıldım. Doktor hatası, bu parça gözümü de parçalayıp çıkabilirmiş. Doktor hakkında dava açacağım. Sürekli baş ağrılarım vardı. Vücut suni şeyleri istemezmiş, vücudum yapay damara tepki vermiş. Üç haftadır doktorlarda geziyorum. Maddi yönden de mağdur oldum, işime gidemiyorum. Psikolojim de bozuldu. En çok zaten psikolojik olarak yoruldum" diye konuştu.