İngiltere'de evin tavanından düşen zehirli örümcek 8 yaşındaki çocuğun elini ısırınca küçük kız ölümden döndü. Böcek ilaçlama ekibi aileyi eve dönmemeleri konusunda uyardı.
ELİNDE DELİK AÇTI
Daily Mail'de yayınlanan habere göre, ölümcül bir örümcek enfestasyonu 8 yaşındaki kızın elinde delik açtı. İngiltere'de kahverengi keşiş örümceği tarafından ısırılan Abbie Kinnaird, acilen hastaneye götürülerek ameliyata alındı. Böcek ilaçlama ekibi, aileyi eve dönmemeleri konusunda uyardı.
Isırıkları doku ölümüne neden olabilen örümceklerin, oyuncaklar ve kıyafetlerin içinde saklandığı düşünülüyor. Kahverengi keşiş örümceği banyonun tavanından Abbie'nin eline düşerek ısırdı. Küçük kızın yatağında da iki tane örümcek bulundu.
DERİ NAKLİ YAPILDI
Abbie'nin elindeki yara küçük bir kızarıklık olarak başladı. İltihaplanan yara, gittikçe karardı. Antibiyotikle tedavi edilmeye çalışıldı ancak fayda etmeyince küçük kızın kollarında döküntüler oluşmaya başladı. Doktora gidince eline deri nakli yapılması gerektiğini öğrendiler. Abbie'nin elindeki siyah yara kesilerek içi temizlendikten sonra deri nakli gerçekleştirildi.
8 yaşındaki Abbie, 4 gün boyunca hastanede gözetim altında tutuldu. Bu sırada eve gelen ilaçlama ekibi, evi ilaçlamaya başladıktan sonra bir sürü örümceğe rastladı. Ailenin bütün örümcekler ölene dek birkaç hafta eve dönmemeleri gerektiğini söylediler. Küçük Abbie, hala evine dönmekten korkuyor.