GİRESUN’un Espiye İlçesi'nde dünyaya geldiği günden bu yana kalp ve damar sorunları bulunan, en az 7- 8 ameliyat geçirmesi gereken 16 aylık 'Nisanur' için ailesi yardım istiyor. Doktorların, Nisanur’un ameliyat sonrası yaşamasının mucize olacağını söylediğini anlatan anne Duygu Bodur, özel hastanelerin çözüm getirebileceğini umduğunu ancak, buna maddi imkanlarının el vermediğini söyledi. Bodur, "Çok kötü durumdayız. Kızımın gözümün önünde acı çekmesine dayanamıyorum. Ne olur birileri yardım etsin" dedi.
Adabük Mahallesi'nde ahşap bir evde yaşayan ve ilk bebeğini 4 aylık hamileyken kalbi gelişmediği için kaybettiğini anlatan Duygu Bodur, bebeği Nisanur’un da çok sayıda sorunla dünya geldiğini, henüz 1 haftalıkken yüzünde morarmalar meydana geldiğini belirten  acılı anne, şunları söyledi:
"Samsun'daki 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde kızımın hastalığının çok önemli olduğu belirlendi ve İstanbul'a götürmemiz istendi. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa ve Çapa Tıp Fakültelerine götürdük, sonra da bir başka özel hastaneye. Hepsinde de aynı teşhisler konuldu. Kalp kapakçıkları bütün. Kalpte 6- 7 delik var. Kalbe giden damarlar ters, en önemlisi de kirli ve temiz kan karaciğere aynı damarla geçiyor. 7-8 kez ameliyat olması gerekiyor. Bunu maliyeti çok yüksek, karşılamamız imkansız. Doktorlar hem ameliyat şart diyorlar, hem de ameliyat sonrasında yaşamasının mucize olacağını söylüyorlar. Ne yapacağımı bilemiyorum, korktuğum için ameliyata cesaret edemiyorum. Belki özel hastaneler farklı bir çözüm getirirler diye umud ediyorum. Ama maddi imkanlarımız çok kısıtlı. Kızımın gözümün önünde acı çekmesine dayanamıyorum. Ne olur birileri yardım etsin. Sorunları ortadan kaldıracak, kızımı sağlığına kavuşturacak bir çözüm arıyorum. Devletimizin duyarlı olmasını ve destek vermesini bekliyorum."
Yemek yiyemeyen ve mama ile beslenen Nisanur’un vücudunda morarmalar meydana geldiğini ve en fazla iki saat uyuduktan sonra nefes alamayacak konumda uyandığını belirten Duygu Bodur, eşinin serbest çalıştığını, kendisinin de kızına bakmak zorunda olduğu için çalışma imkanı bulamadığını anlattı. Kızının ve torununun yanından ayrılmayan Münevver Kümbül de, duyarlı insanların Nisanur’un sağlığına kavuşması için destek vermelerini istedi.