KAHRAMANMARAŞ İl Jandarma Komutanlığı'nda, kan ve organ bağışı kampanyası düzenlendi. Jandarma teşkilatının 175'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenen kampanya kapsamında İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Doğan, askerlerle birlikte organlarının tamamını bağışlayıp kan verdi.
Jandarma Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen kan ve organ bağışı kampanyasına subay ve astsubayların yanı sıra erbaş ve erler de yoğun ilgi gösterdi. İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Doğan, kan verdikten sonra tesislerde açılan stantta tüm organlarını bağışladı.
İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Doğan, jandarmanın 175’inci yıl dönümünde hedefledikleri 175 ünite kan bağışını aştıklarını belirterek, "Bizler Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı personeli olarak kan ve organ bağışı yapıyoruz. Kana ve organa ihtiyacı olan vatandaşlarımıza yardımcı olabilirsek ne mutlu bize. İnşallah 175'inci kuruluş yıl dönümümüzde jandarma teşkilatımız, hem bir kanun ordusu olarak, hem de sosyal sorumluluk gereği böyle projelerde yer alarak vatandaşın her daim hizmetinde olacaktır. Ben bütün organlarımı bağışladım. Öldükten sonra ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ulaşır hayat verirsek ne mutlu bize" dedi.
Kızılay işbirliğiyle başlatılan kampanyanın 2 gün süreceği öğrenildi.