Balıkesir'in Sındırgı ilçesine bağlı Eğridere Mahallesi'nde imam olarak görev yapan Eyüp Karabulut'un oğlu ‘Von recklinghousen' hastası İsmail Karabulut yarın Bursa Uludağ Üniversitesi'ne kontrole gidiyor. İHA muhabiri Taşkın Sarıca'ya ulaşan Başbakanlık Müşaviri Oğuzhan Aydın, ailenin Bursa Uludağ Üniversitesi'ndeki kontroller sonrası yeniden sağlığına kavuşması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

 

Başbakanlığın sahip çıktığı Karabulut ailesi Bursa Uludağ Üniversitesi'ne gitmeden önce kendilerine destek veren herkese teşekkür ettiler. ‘Von recklinghousen' hastalığının tedavisi için yeni bir dönemin başlamasından sonra konuşan Baba Karabulut, "Çocuğumun hastalığı nedeniyle Sayın Başbakanımız Bursa Uludağ Üniversitesi için 22 Aralık gününe randevu aldı. Nasip Kısmet olursa Bursa Uludağ üniversitesine çocuğumuzu götürmeye karar verdik. Başbakanımızın aracılığıyla gideceğiz. Çocuğumun tedavisi için doktor arayışı içindeyim. Çocuğumun en yakın zamanda sağlığa huzura kavuşmasını istiyorum. Tayinim Başbakanımızın vesilesiyle Sındırgı merkeze çıktı. 17 Aralık’ta tayinim çıktı ve göreve başladım. Çocuğumun tedavisinin yapılması için yeni bir dönemin başlamasına vesile olan başta Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’a, Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Durak’a ve bizden dualarını esirgemeyen tüm dostlara çok teşekkür ederim” dedi.

 

Sosyal paylaşım sitelerinde ‘Von recklinghousen' hastası oğlunun fotoğrafı kullanılarak yardım toplanmasına da açıklık getiren baba Karabulut, “Biz kimseden para talep etmiyoruz. Başbakanlığımız ve Sağlık Bakanlığımız el attığı için Devletimizin bu işin üstünden gelebileceğine inanıyorum. Destek veren bütün kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.