DENİZLİ Servergazi Devlet Hastanesi’nde oluşturulan ve tefrişatını merhum annesi Vesile Özel adına hayırsever işadamı Nevzat Özel’in yaptırdığı 10 yataklı 'Anne Oteli' törenle hizmete açıldı.
Vesile Özel Anne Oteli’nin açılışı için düzenlenen törene, Vali Abdülkadir Demir, Ak Parti Denizli Milletvekilleri Nurcan Dalbudak ile Nihat Zeybekci ile hastanede görevli doktor ve çalışanlar katıldı.
Servergazi Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. İbrahim Görüşen, "Doğumdan sonra bazı bebekleri çeşitli hastalık ya da olumsuzluklar nedeniyle hemen taburcu edemiyoruz. Bu süreçte anneler bebeklerini emziremiyor. Anne Oteli’nin hizmete girmesiyle bu sıkıntının önüne geçmiş olacağız. Anneler, burada kalıp,taburcu edilene kadar bebeklerini 3-4 saatte bir emzirebilecek" dedi.
Hayırsever tekstilci işadamı Nevzat Özel, mutlu bebek, mutlu anne ve sağlıklı nesillerin yetişmesine küçücük de olsa bir katkı verebilmenin mutluluğunu yaşadığını belirtip, "Rahmetli annem Vesile Özel’in isminin de Anne Oteli’nde yaşayacak olması bana ayrıca bir mutluluk veriyor" dedi.
Konuşmaların ardından Vali Demir hayırsever işadamı Özel’e teşekkür plaketi verip beraberindeki protokol üyeleriyle kurdelesini keserek Ann Otel’ini hizmete açtı.
Anne Oteli’ndeki ikişer kişilik odalarda televizyon, telefon ve açık mutfak bulunuyor.