BAHÇE HORTUMUYLA DOLDURMAYA BAŞLADI
Salı günü aşırı derecede sıcaktı. Hava sıcaklığı 40'ların üstündeydi ve anne Dominique Woodger 9 aylık erkek bebeğini çocuk havuzuna sokup biraz serinletmek istedi.
Bebeği havuza soktu. Kendi havuzları olduğundan, havuzu kendi bahçe hortumlarıyla doldurmaya başladı. Çocuk suyun şoke etkisi yaratmasının etkisiyle birden ağlamaya başladı.
65 DERECELİK SICAKLIĞA ULAŞMIŞ
Dominique, KNXV adlı yerel bir kanala, "Kızdığından ağladığını sandım. Çünkü suratını yıkayınca çok kızardı." dedi. Ancak anne hemen şoke edici bir şeyi fark etti. Bebeğinin derisi kıpkırmızı olmuştu ve özellikle bebeğinin sırt kısmında bir takım soyulmalar meydana gelmişti. Sonradan anladığı kadarıyla, havuzu doldurmak için kullandığı hortumun içinde su varmış. Su da güneşin altında beklediğinden 65 derecelik sıcaklığa ulaşmış.

KALICI BİR İZİ OLMAYACAK
Dominique, oğlunu apar topar hastaneye götürmüş. İncelemelerin ardından doktorlar, bebeğin vücudunun %30'unun 2. dereceden yanıklarla dolu olduğunu söylemiş. Bebeklerin derileri ve vücutları, yetişkinlerden çok daha hassas olduğundan 10-20 saniyelik sıcak su bebeği bu hale getirmiş. Neyse ki doktorlar, bebeğin kısa süre içerisinde iyileşeceğini ve kalıcı bir izi olmayacağını söylemiş.
Dominique, diğer tüm ebeveynleri bu potansiyel tehlike hakkında uyarıyor.