Göz çukurunda bile diş vardı
Yıllarda böyle yaşadı. Ağzı, çenesi, göz çukurları dahil toplam 85 dişi vardı. Yaşamını sadece çorba içerek sürdüren Küskü yıllarca derdine çare aradı. Sonunda Çene Cerrahisi ve İmplantoloji  Uzmanı Prof. Dr. Serhat Yalçın operasyona başladı. 2 yıl içinde tam 6 operasyon geçirdi. Toplamda 58 dişi çekildi. 
 
Küskü artık çekilen dişlerini saklıyor. İlk isteği evlenmek. Küskü’nün tedavisini ücretsiz üstlenen Prof. Dr. Yalçın, “Mesut’un yüzünde, çekilen dişlerinden dolayı çöküntüler olmaması için kendi kanından ayrıştırılan kök hücreler, iyileşmeyi sağlayan hücreler ve hormonlar tekrar yüzüne enjekte edildi.  İmplantların konulabilmesi için çene kemiği kalınlaştırıldı. Yaklaşık bir yılın sonunda diş çektirmiş normal bir hasta haline getirilen Küskü’nün toplam 2 yıl süren tedavinin sonunda çenesine implantları yerleştirildi ve son olarak protezleri konuldu" dedi.
 
Yalçın,  “Meslek hayatım boyunca gördüğüm, ağzında bu kadar çok dişi olan ilk vakkaydı. Diş hekimliği literatürüne geçmesi gereken örnek bir tedavi oldu. Tedavi sonrası şimdi çene cerrahisi ve implantolojinin geldiği noktayı göstermesi açısından kamuoyuyla detayları paylaşmak istedik. Ağzında, dişlerinde yaşadığı sorunlar nedeniyle yıllarca bu acıları ve zorlukları çeken insanlar var. Bu kişilere bir umut ışığı olsun. Çene kemiğiyle ilgili sorunlar yaşadığı için implant yaptıramayacağını düşünen insanlara seslenmek istiyorum. Yeni teknolojiler ve ileri cerrahi ile pek çok hastaya çare bulmak mümkün” şeklinde konuştu. 
 
Küskü’nün artık inci gibi dişileri var.