ANTALYA'da özel bir tıp merkezinde lazer yöntemiyle yapılan bir uygulama sayesinde 89 yaşındaki Sümer Baydık, 25 yaş birden gençleşti. Baydık, “İkinci baharımı yaşıyorum" dedi.
Yılın 6 ayını Almanya'da geçiren Sümer Baydık, oğlunun bir rahatsızlığı için Antalya'daki evine yakın olan ve geçen yıl açılan özel tıp merkezine geldi. Oğlunun tedavisinin ardından yaşlılığından kaynaklanan yüzündeki lekelerden de kurtulabileceğini öğrenen Baydık, yurtdışından getirilen lazerle cildini gerdirdi. Dermatoloji Uzmanı Dr. Hüray Hügül gözetiminde bir ay boyunca seanslara devam eden Sümer Baydık, tedavinin bitiminde aynaya baktığında kendisini tanıyamadığını söyledi.
"Gözümden de yeni katarakt ameliyatı olmuştum. Kaşlarım, göz kapaklarımın sarkıklığından dolayı gözümü açmakta zorlanıyordum" diyen Sümer Baydık, yaşadıklarını şöyle anlattı:
"Çok değil, birkaç seans sonunda yüzümün gerildiğini hissettim. 1 ay sonra aynaya baktığımda kendimi tanıyamadım. Tam 25 yaş gençleştim. Gözlerim açıldı ve rahatladım. Katarak ameliyatından sonra gözümün ne kadar güzel olduğunu da gördüm. Doktoruma teşekkür ediyorum. İnsana yaşam sevinci veriyor. İkinci baharımı yaşıyorum."
Dr. Hüray Hügül ise dünyada son dönemde üretilmiş ve Hibrit atış yapabilen gelişmiş bir lazerle kadınların kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlamaya çalıştıklarını söyledi. Hügül, "Rahatsızlığı olan kadınların yüzünü 10 gün içinde lazerle manipüle ediyoruz. Eski cildi kaldırıp, yepyeni bir cilt ortaya çıkıyor. Bebek gibi pırıl pırıl gayet sağlıklı, gencecik bir cildi oluyor. Hasta bunu arada bir tekrarlarsa, genç kalmasını sağlayabiliyor" diye konuştu.