Ali LEYLAK/ ŞANLIURFA, () - ŞANLIURFA’da, özel bir tıp merkezinin dahiliye servisinde doktorluk yapan Hamza Yetim, bioenerji sayesinde pek çok rahatsızlığı iyileştirme yeteneğine sahip olduğunu iddia etti.
Süleymaniye Mahallesi’nde özel bir tıp merkezinde çalışan Hamza Yetim, hastalarını bio enerjiyle iyileştirdiğini iddia etti. Hastaları elleriyle masaj yaparak iyileştirdiğini, özellikle migren konusunda isteyenlere şifa dağıttığını iddia eden Yetim, "Ben 21 yıllık bir hekimim. Vücudumda var olan bio enerji sayesinde muayene olmaya gelen hastalarıma ellerimle masaj yaparak, vücutlarındaki negatif enerjiyi çekip alıyorum. Vücuttaki ağrıları adeta vakum gibi elimle çekiyorum. Hasta kısa sürede şiddetli ağrısında kurtuluyor. Uyguladığım bu tekniğin sakıncası yoktur. Hastalarımı en fazla 3 seansta iyileştiriyorum" diye konuştu.
Yıllardır migren ağrısı çektiği için ilaç kullanma ihtiyacı duyduğunu söyleyen İbrahim Halil Karakeçili isimli hasta ise doktor Hamza Yetim'in tedavisi ile ağrılarının hafiflediğini ve ilaç kullanımını bıraktığını kaydetti.

FOTOĞRAFLI